Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Jukureille jättitappiot viime kaudesta – Liikevaihto laski yli miljoona euroa

Jukurit teki jättitappion
Jukurit.fi

Useat liigaseurat kärsivät viime kaudella koronapandemian aiheuttamista rajoitustoimista ja vallitseva tilanne hankaloitti joukkueiden toimintaa monella tapaa. Kaikista eniten tämä näkyi kuitenkin seurojen budjeteissa, joihin tuli iso lovi katsojakadon ja oheistuotteiden myynnin hiipumisen seurauksena.

Moni Liigaseura on jo raportoinut viime kauden tuloksensa laskeneen ja nyt Jukurit on liittynyt tähän joukkoon. Jukurit HC kertoo tiedotteessaan liigajoukkueen ja U20-joukkueen taustalla toimivan osakeyhtiön tehneen viime tilikaudella 1.5.2020-30.4.2021 jopa 286 082,55 euroa tappiota.

Luku on erittäin synkkä, sillä taloustietojen mukaan samainen yritys teki vielä vuonna 2019 voittoa 101 tuhatta euroa. Liikevaihdon kerrotaan olleen kuluneella tilikaudella noin 2,6 miljoonaa euroa, kun se oli vuonna 2019 3,9 miljoonaa euroa.

Lasku on ollut erittäin jyrkkä verrattuna koronapandemiaa edeltävään aikaan siitäkin huolimatta, että tiedotteessa kerrotaan Jukureiden leikanneen koko henkilöstönsä palkkoja yli 15% vuositasolla.

– Liigakausi 2020-2021 pelattiin marraskuun lopusta alkaen ilman yleisöä ja siten myös ilman lippu-, ravintola- ja hospitality-tuloja. Tilikauden tuloista jäi saamatta yli 30 % eli yli 1,2 miljoonaa euroa verrattuna edelliseen kauteen, Jukurit HC:n tiedotteessa kerrotaan.

Samaisesta tiedotteesta selviää myös jääkiekkoseuran saamat tuet koronan aikana:

– Tulosta korjasivat myös Kulttuuri- ja opetusministeriöltä saatu 50 tuhannen euron avustus sekä kustannustuet, jotka toivat Jukureille tukea yhteensä noin 450 tuhatta euroa.

Myös tulevan kauden yllä leijuu tummia pilviä, sillä koronapandemiaa ei olla saatu kuriin ja tilanteen heikentyessä saatetaan nähdä uusia seurojen toimintaan vaikuttavia rajoitustoimia.

Lähde: Jukurit HC:n tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga