Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara kaatoi HIFK:n – Sport nollasi Jypin

Niko Hovinen Sportin maalilla.
AOP - Matti Raivio

Liigan harjoitusotteluita käytiin perjantaina neljä kappaletta. CHL-kauteen valmistautuvista joukkueista kolme oli pelaamassa, kun HIFK sai haasteen Tapparalta ja Lukko vieraili Porissa Ässien luona. Kahdessa muussa ottelussa KooKoo sai haasteen kotijäällään HPK:lta ja JYP sai vieraita Vaasasta.

Helsingissä IFK taipui 4-3 -lukemin Tampereen Tapparalle. Ottelun maalinteko alkoi toisessa erässä, kun HIFK:lta Alex Broadhurst ja Kasper Kotkansalo iskivät maalit mieheen. Tapparalta onnistui puolustaja Brady Austin maalinteossa. Kolmannessa erässä Tappara iski ensimmäiseen 13 minuuttiin kolme maalia, kun Kyle Platzer, Petteri Puhakka ja Santtu Kinnunen onnistuivat ohittamaan Michael Garteigin. HIFK:n puolustaja Joonas Lyytinen toi kotijoukkueen vielä maalin päähän reilu minuutti ennen loppua.

Jyväskylässä Sport oli ankea vieras, kun joukkue nollasi kotijoukkue JYP:n 2-0 -lukemin ja Niko Hovinen torjui nollapelin vieraiden maalilla. Sportin maalit iski Jonne Virtanen ja Turo Asplund toisessa erässä.

Porissa Ässät kaatoi Rauman Lukon 5-4 -lukemin. Ässiltä kovassa vireessä oli hyökkääjä Sakari Salminen, joka iski tehot 2+1. Salmisen ketjukaveri, kapteeni Jarno Kärki vietti myös kolmen pisteen iltaa, kun Kärki iski joukkueensa avausmaalin ja syötti Salmisen osumat. 21-vuotias hyökkääjä Lenni Killinen syötti kolme maalia. Lukolta Kristian Pospisil syötti kaksi joukkueensa maaleista.

Ässät oli lähellä voittoa jo varsinaisella peliajalla, kun joukkue johti peliä jo 4-2 -lukemin 50 minuutin pelin jälkeen, mutta Pavol Skalicky ja Arttu Ilomäki toivat vieraat tasoihin. Lopulta Killinen ratkaisi kotijoukkueelle voiton rangaistuslaukauskilpailussa.

Kouvolassa käytettiin myös täydet 65 minuuttia ratkaisun selvittämiseen ja lopulta HPK oli KooKoota parempi lukemin 4-3. Kotijoukkueelta keskushyökkääjä Heikki Liedes syötti kaksi joukkueensa maaleista. KooKoon maalit merkittiin Kasper Ojantakasen, Riku Tuomolan ja Kimi Koiviston nimiin. HPK:lta onnistuivat Markus Nenonen, Juuso Ikonen ja Daniel Mäkiaho maalinteossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga