Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ässät nappasi isokokoisen kanadalaishyökkääjän

Nick Moutrey Ässiin
Assat.com

Porin Ässät tiedotti tehneensä yksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Nick Moutreyn kanssa. Moutrey on kiekkoillu viime kaudet Texas Starsin AHL-joukkueessa.

Joukkueen kehitysjohtaja Tommi Kerttulan mukaan isokokoinen voimahyökkääjä sopii Ässien joukkueeseen ja pelitapaan:

– Nick Moutrey on hyväluonteinen kaveri, jonka persoona ja työmoraali sopivat mainiosti joukkueeseemme. Hän on työteliäs pelaaja, joka liikkuu kokoonsa nähden hyvin. Suoraluisteluvoima, suoraviivaisuus ja maalille ajamiset ovat hänen vahvuuksiaan, Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

Moutrey (191 cm / 94 kg) on pelannut AHL:ssä yhteensä 283 ottelua tehoin 28+32=60. 26-vuotiaan NHL-debyytti on vielä tekemättä. Ässät uskoo hyökkääjän vahvistavan erityisesti joukkueen puolustusta ja alivoimapeliä.

– Nick on pelannut AHL:ssa puolustavassa roolissa ja on saanut paljon vastuuta alivoimalla ja tilanteissa, jossa on pitänyt puolustaa johtoa. Nick on iso, ulottuva ja vahva kaveri myös erikoistilanteisiin, Kerttula kommentoi.

Kanadalainen on tottunut pelaamaan Pohjois-Amerikassa pienessä kaukalossa ja pienissä tiloissa. Suuren kokonsa vuoksi hän on myös hyvä suojaamaan kiekkoa, mikä lienee vahvuus myös Liigassa.

”Hän on vahva roikkumaan kiekossa, joten saamme lisää voimaa laitojen lähelle ja maalinedustalle. Olemme tyytyväisiä, että saimme hänet joukkueeseemme.”

Moutrey kommentoi myös itse siirtoaan seuran tiedotteessa:

– Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta ja haluan päästä auttamaan joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin. Olen kuullut, että Pori on intohimoinen kiekkokaupunki ja Ässien kannattajat elävät joukkueen mukana suurella sydämellä, pelaaja kommentoi siirtoaan Poriin.

Lähde: Ässien tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga