Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Tanska kärsi jo toisen kirvelevän tappion naisten MM-kisoissa

Nicoline Jensen hyökkääjä Tanska

Tanska paransi selvästi perjantaisesta Tšekki-tappiostaan, mutta hävisi silti myös Japanille, tällä kertaa 0-1-lukemin. Lopputulos jäi kaivelemaan tanskalaisten mieliä.

Tanskan päävalmentaja Peter Elander totesi joukkueen tienneen Japanin vaarallisuuden.

– Tiesimme, että Japani on hyvin valmennettu joukkue ja kurinalainen. He ovat myös todella hyviä luistelijoita, joten puhuimme siitä, että meidän täytyy pysyä heidän tahdissaan ja voittaa kaksinkamppailut.

Kokenut hyökkääjä Nicoline Jensen yhtyi Elanderin mielipiteeseen ja totesi, että suurin kompastuskivi oli heikko viimeistely.

– Tänään työskentelimme ja luistelimme kovemmin. Tiesimme, että Japani on nopea ja ahkera joukkue, joten meidän täytyisi pysyä heidän vauhdissaan ja olla kovia. Mielestäni onnistuimme siinä, ikävä kyllä emme vain saaneet maaleja, Jensen harmitteli.

Turnauksen avannut Tšekki-peli oli tanskalaisittain kurja kokemus, kun Tšekki iski taululle tylyt 6-1-loppulukemat. Sekä Elander että Jensen totesivat, että avauspeli on aina vaikea.

– Viime peli oli meille mielestäni vaikea, sillä meidän täytyi tottua tempoon, Jensen totesi.

– Eilinen peli oli monelle pelaajalle ensimmäinen MM-kisatason ottelu ja vasta totuttelimme, Elander muistutti.

Japani-ottelussa jaettiin rutkasti jäähyjä, yhteensä 14 kaksiminuuttista. Jensen harmitteli kurittomuutta.

– Ylivoimalla pelaaminen on aina mukavaa, mutta otamme mielestäni paljon jäähyjä ja sitä meidän täytyy parantaa. Meidän täytyy liikkua nopeammin, ettemme saa kahvausjäähyjä.

Päävalmentaja Elander moitti tuomarilinjaa, mutta kehui myös joukkueensa suoritusta.

– Osa jäähyistä oli mielestäni kevyitä, mutta osa jäähyistä oli myös sellaisia, että niitä ei olisi pitänyt ottaa. Olen todella tyytyväinen alivoimapeliimme, se oli paljon parempaa eiliseen verrattuna. Keskustelimme siitä Tšekki-pelin jälkeen ja joukkue otti sen hyvin vastaan. Myös ylivoimapelimme oli hyvää, pidimme kiekon hallussa ja toimitimme sitä maalille.

Tanskan maalilla pelannut Cassandra Repstock-Romme oli yksi joukkueen kulmakivistä. Naisen vahva peli antoi Tanskalle menestysmahdollisuuden. Japanin maalivahti Nana Fujimoto oli myös vahvalla pelipäällä ja Repstock-Romme kehuikin, että vastustajamaalivahdin hyvä peli kannustaa myös itseään pelaamaan paremmin.

– Toisen maalivahdin hyvä peli on hyvä motivaattori. Et vain halua pysäyttää kiekkoa, vaan haluat käyttää mahdollisuutesi vaikuttaa. Kun peli on näin tiukka kuin se oli tänään, maalivahtipelillä on suuri merkitys. Mielestäni sekä minä että Nana pelasimme loistavan pelin ja autoimme joukkueitamme parhaamme mukaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat