Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Saksalle ja Venäjälle riitti kolme maalia voittoon naisten MM-kisoissa – Japani kellisti Tanskan

Nina Christof hyökkääjä Saksa
AOP

Saksa-Unkari 3-0

Avauserä alkoi tasaisissa merkeissä. Vähän ennen puoliväliä Unkari hukkasi yhden ylivoiman ja sortui kahteen peräkkäiseen jäähyyn 11. ja 14. minuutilla. Vähän ensimmäisen jäähyn päättymisen jälkeen Nina Christof avasi Saksan maalitilin ja toisen jäähyn aikana hän tuplasi johdon.

Toinen erä oli maaliton, vaikka varsinkin Unkarille tarjottiin rutkasti tilaisuuksia ylivoimalla. Päätöserässä Unkarin vahva ote jatkui, mutta Julia Zorn iski saksalaisten kolmannen maalin ja lopetti unkarilaisten pyristelyn reilut neljä minuuttia ennen loppua. Voitolla Saksa nappasi kakkossijan lohkossa ja Unkari on heti perässä kolmantena.

Venäjä-Sveitsi 3-1

Avauserä alkoi venäläishallinnassa, mutta Sveitsi vastasi kuitenkin avausmaalista 11. minuutilla, kun Alina Müller heilutti maaliverkkoa. Erän loppu oli erittäin rikkonainen, kun joukkueet ottivat yhteensä neljä kaksiminuuttista. Sama sotku jatkui toisessa erässä, kun kaksiminuuttisia vihellettiin avauspuolikkaalla kuusi.

Venäjän Valeria Pavlova rankaisikin erän ensimmäisellä venäläisylivoimalla ja Viktoria Kulišova tuplasi maan maalisaldon vain 14 sekuntia myöhemmin. Päätöserässä samanlainen meno jatkui ja Venäjä pääsi pyörittämään ylivoimaa kolmesti. Ne eivät ratkaisua vielä tuoneet, mutta Maria Batalova iski Venäjän kolmannen maalin reilut kaksi minuuttia ennen loppua ja siitä Sveitsi ei noussut enää.

Voitollaan Venäjä otti lohkon kolmossijan Sveitsin joutuessa jumboksi.

Tanska-Japani 0-1

Ottelun avauserä alkoi vauhdikkaasti, kun kumpikin joukkue piti lujaa tempoa yllä. Japani sortui pitkin erää jäähyihin ja päästi Tanskan neljästi ylivoimalle. Tulokset jäivät kuitenkin uupumaan. Toinen erä alkoi japanilaisittain vahvasti, kun sen viidennellä minuutilla Hikaru Yamashita vei Japanin johtoon. Tämän jälkeen oli Tanskan vuoro sortua jäähyilyyn ja Japanin tehottomuuteen.

Päätöserä oli yhtä tiukka kuin kaksi aiempaakin. Erän lopussa nähtiin jälleen jäähysuma, mutta kummankin joukkueen maalivahdit, Tanskan Cassandra Repstock-Romme ja Japanin Nana Fujimoto, pitivät pintansa ja siten Yamashitan maali jäi ottelun ainokaiseksi. Voitollaan Japani otti kolmostilan lohkossa ja Tanskan jumbosija vankistui entisestään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat