Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Tšekki ja USA pitivät ennakkosuosikkeina pintansa naisten MM-kisoissa

Brianna Decker hyökkääjä USA
AOP

Tšekki-Tanska 6-1

Tšekki aloitti ennakkosuosikin asemansa mukaisesti ja takoi 13 minuutissa jo 2-0-lukemat taululle Alena Millsin ja Dominika Laskovan osuttua. Tanska kavensi nopeasti Laskovan maalin jälkeen Josefine Perssonin maalilla, mutta Vendula Přibylová palautti Tšekin kahden maalin johtoon reilut pari minuuttia ennen erätaukoa.

Toisesta erästä eteenpäin pelin kuva muuttui puhtaasti siihen, että Tšekki vei ja Tanska vikisi. Tanska sai kahdessa viimeisessä erässä yhteensä neljä laukausta kohti maalia ja Tšekki pyöritti mielin määrin. Toisessa erässä ei nähty lisämaaleja, vaikka Tšekki pääsikin yrittämään neljästi ylivoimalla.

Päätöserän alussa Mills osui toistamiseen ylivoimalla ja Kristýna Pátková iski viidennen maalin reilua kolmea minuuttia myöhemmin. Loppuerä meni pitkälti pelailun merkeissä. Tšekki iski vielä kuudennenkin maalin, kun Mills täydensi hattutemppunsa. Voitollaan Tšekki nappasi lohkon kärkipaikan, Tanska on jumbona.

Sveitsi-USA 0-3

Jos Tanska sai haastettua Tšekkiä edes ajoittain avauserässä, Sveitsin ja USA:n välinen ottelu oli silkkaa USA:n dominointia. Vain Sveitsin uhrautuva puolustaminen ja maalivahti Andrea Brändlin huikea torjuntatyöskentely pitivät numerot tiukkoina. Avauserässä Brianna Decker avasi maalihanat ja edes kolme ylivoimaa eivät tuoneet lisämaaleja.

Toisessa erässä oli Kendall Coyne Schofieldin ja Grace Zumwinklen vuoro onnistua. Muuten kaksi viimeistä erää eivät tuoneet mitään uutta, vaan USA:n tehottomuus ja Sveitsin puolustuksen hyvyys pitivät lukemat 0-3:ssa. USA nousi voitollaan lohkokärkeen, Sveitsi on sijalla neljä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat