Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Scott Pooley iski hunajapurkin kiinni Turussa

Scott Pooley iski kolme maalia.
AOP - Elmeri Elo

Rauman Lukko kaatoi harjoitusottelussa Turun Palloseuran 4-2 -lukemin. Lukon suurimpana tähtenä Turussa pelatussa ottelussa toimi ulkomaalaishankinta Scott Pooley, joka iski kolme maalia venäläismaalivahti Andrei Karejevin selän taakse.

Lukko avasi ottelun vahvasti, kun Pooley osui kahdesti avauserän aikana. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 4.26 ja toinen maali ylivoimalla ajassa 11.17. Kummassakin maalissa esityön teki Arttu Ilomäki.

TPS tuli otteluun mukaan toisen erän alussa, kun kanadalaisvahvistus Jack Rodewald osui alivoimalla heti ensimmäisellä minuutilla. Päätöserään lähdettiin kuitenkin hallitsevan Suomen mestarin kahden maalin johdosta, kun Linus Nyman iski ylivoimalla Lukon 3-1 -johtoon.

Kolmannen erän neljännellä peliminuutilla Toronto Marliesin riveissä viime kaudella kiekkoillut Pooley iski hattutempun täyteen. Jälleen esityön teki Ilomäki, jolle merkittiin ottelussa kolme syöttöpistettä. Kolme tehpistettä iski myös Nyman, joka merkkasi tehot 1+2.

TPS:n puolelta lukemia kaunisteli ottelun viimeisellä minuutilla slovakialainen superlahjakkuus Juraj Slafkovsky, joka iski Johan Ivarssonin ja Jimi Suomen syötöstä kiekon ohi Juuso Helomaan.

TPS kohtaa torstaina Porin Ässät vieraissa ja Lukko haastaa Ässät perjantaina Porissa joukkueiden seuraavissa harjoitusotteluissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga