Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Tuton joukkueessa koronatartuntoja – Ainakin yksi harjoitusottelu peruttu

Tutossa koronatartuntoja
AOP

Turun sanomien tietojen mukaan Mestis-seura Tuton edustusjoukkueessa on todettu tiistaina kaksi koronatartuntaa. Tuto uutisoi viime torstaina 12. elokuuta että U20-joukkueessa on todettu yksi koronatartunta. Turun sanomien jutussa kerrotaan että tartunnat eivät liity toisiinsa.

Toimitusjohtaja Dani Aavinen kertoo toiminnan olevan keskeytetty ja koko joukkueen olevan testattu tiistain aikana. Nyt mahdollisesti altistuneet odottavat testien tuloksia.

– Joukkue on testattu ja on ainakin tämän päivän ajan karanteenissa, ja nyt odotamme mitä tapahtuu seuraavaksi, Aavinen toteaa.

Tuton edustusjoukkueen oli tarkoitus kohdata huomenna keskiviikkona harjoitusottelussa FPS, mutta ottelu on peruttu. Perjantaina joukkueen olisi määrä ottaa osaa harjoitusturnaukseen Nokialla, mutta osallistuminen on koronatapausten vuoksi vielä epävarmaa.

– Perjantain osalta on pieni mahdollisuus, että pelaamme, mutta tästä odotamme ohjeistusta terveysviranomaisilta, Aavinen sanoo viitaten perjantaina Nokialla pelattavaan harjoitusturnaukseen.

Sarjassaan 22. Mestis-kausi on määrä alkaa  23. syyskuuta. TUTO Hockeyn osalta kausi alkaa päivää myöhemmin 24.9.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis