Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestis-seurassa koronatartunta – Koko joukkue karanteeniin

Koko Sapkon joukkue karanteeniin
AOP

Koronaviruspandemia on aiheuttanut harmaita hiuksia urheiluseuroille ja faneille jo yli vuoden ajan. Viime jääkiekkokausi vietiin läpi poikkeusolosuhteissa, mikä leikkasi kaikkien seurojen tuottoja. Moni seura onkin viime aikoina raportoinut taloudellisista ongelmistaan.

Samat haasteet nostavat taas päätään kiekkokauden kynnyksellä. Viimeisimpänä käänteenä Mestis-seura SaPKo tiedotti joukkueen sisäisestä koronatartunnasta. Tämän myötä koko Savonlinnan Pallokerhon joukkue on asetettu karanteeniin.

SaPKon edellinen ottelu oli vain kaksi päivää sitten keskiviikkona Heinolan Peliittoja vastaan. Vielä ei ole selvää, onko myös Peliitoissa altistumisia.

Koronatartunta ei ainakaan toistaiseksi vaaranna SaPKon kauden aloitusta, sillä Mestiksen runkosarjan on määrä alkaa vasta 23. syyskuuta. SaPKon ensimmäinen peli on päivää myöhemmin 24.9. KeuPa HT:tä vastaan.

Vielä ei ole täyttä varmuutta siitä, millaisilla rajoitustoimilla Mestis- ja Liigakaudet päästään aloittamaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis