Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Teemu Pulkkisen edustama Traktor Tsheljabinsk voitti Sotshin harjoitusturnauksen

Traktor Tsheljabinsk juhlii maalia.
AOP

Teemu Pulkkinen oli juhlimassa uuden KHL-joukkueensa Traktor Tsheljabinskin kanssa Sotshissa järjestetyn harjoitusturnaksen voittoa. Viikon kestäneessä turnauksessa Traktor pelasi neljä ottelua ja voitti niistä kolme.

Traktor avasi turnauksen hienolla 6-3 -voitolla Avangard Omskista, jota vastaan Pulkkinen iski maalin. Vahvassa vireessä oli yös Jugra Hanti-Mansiskista joukkueeseen saapunut Nikita Tertyshny, joka iski tehot 1+2.

Turnauksen toisessa ottelussa Traktor kaatoi Venäjän nuorten maajoukkueen 4-0 -lukemin ja Pulkkinen teki ottelussa tehot 0+2. Ulkomaalaisista tshekki Lukas Sedlak iski tehot 1+2 ja Tertyshny onnistui jälleen, sillä 23-vuotias hyökkääjä takoi taululle tehot 1+1.

Traktor kärsi turnauksessa ainoan tappion Avtomobilist Jekaterinburgille kolmannessa ottelussa. Joukkueelta Tertyshny, Vladimir Tkachov ja Andrei Stas onnistuivat maalinteossa, mutta Avtomobilist otti voiton jatkoajalla Brooks Macekin ottelun toisella maalilla 4-3 -lukemin. Pulkkinen syötti ottelussa Tkachovin tekemän 2-0 -maalin.

Turnauksen päätösottelussa Traktor nollasi SKA Pietarin, kun joukkue nappasi hienon 1-0 -voiton Sedlakin maalilla.

Traktorilla on tiedossa vielä ainakin kolme harjoitusottelua ennen 3.9 käynnistyvää KHL:n runkosarjaa. Traktor kohtaa kotijäällään Lokomotiv Jaroslavlin, Sibir Novosibirskin ja Avtomobilistin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL