Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle Kraken hankki ruotsalaishyökkääjän riveihinsä

Marcus Johansson edustaa jatkossa Krakenia.
AOP

Seattle Kraken on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kokeneen ruotsalaishyökkääjä Marcus Johanssonin kanssa, joka edusti viime kaudella Minnesota Wildia.

Johanssonin sopimus Krakenin kanssa on 1,5 miljoonan dollarin arvoinen. 30-vuotias ruotsalainen on urallaan tienannut tähän mennessä yli 30 miljoonaa dollaria.

Hyökkääjä tuo loistavaa kokemusta varsin nuoreen Krakeniin ja mikäli Krakenin ensimmäinen kausi NHL:ssä on vaikea, ja pudotuspelit ovat karanneet ennen siirtojen takarajaa, niin Johanssonista voi olla 2-4 kierroksen varausvuoro saatavissa pelaajakaupalla.

Landskronasta kotoisin oleva hyökkääjä on Washington Capitalsin ensimmäisen kierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Capitalsin ja Wildin lisäksi ruotsalainen on edustanut 11 kauden mittaisen NHL-uransa aikana New Jersey Devilsiä, Boston Bruinsia ja Buffalo Sabresia.

Johansson on pelannut urallaan NHL:ssä yhteensä 684 ottelua ja tehnyt näissä 378 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä on takonut 58 tehopistettä Capitalsin riveissä kaudella 2016-17, jonka jälkeen pelaaja kaupattiin Devilsiin vaihdossa kahteen varausvuoroon.

Loukkaantumisista uransa aikana kärsinyt hyökkääjä joutui vaikeuksiin heti siirtonsa jälkeen, eikä ruotsalaiselta olla nähty läheskään samaa peliä, mitä parhaimmillaan Capitalsissa.

Edellinen kausi Wildin riveissä oli varsin heikko, kun 36 otteluun syntyi ainoastaan 14 tehopistettä. Kaudella 2019-20 Sabresin riveissä Johansson teki 60 otteluun 30 tehopistettä, mitkä lienevät odotusarvot hyökkääjälle myös Krakenissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL