Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

St. Louis Blues jatkosopimukseen isokokoisen laitahyökkääjänsä kanssa

Zach Sanford jatkaa ensi kauden Bluesin riveissä.
AOP

St. Louis Blues on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Zach Sanfordin kanssa. Yhdysvaltalaishyökkääjä tienaa ensi kaudesta kaksi miljoonaa dollaria ja on rajoittamaton vapaa agentti ensi kaudella, kun sopimus päättyy. Tämä tarkoittaa sitä, että Sanford on vapaa tekemään sopimuksen minkä tahansa NHL-joukkueen kanssa ensi heinäkuussa, mikäli Blues ei ole hyökkääjän kanssa tehnyt jatkosopimusta ennen sitä.

27-vuotias Sanford on viimeisen kolmen kauden aikana onnistunut murtautumaan NHL:n kirkkaisiin valoihin mukaan ja vakiinnuttamaan paikkansa vahvassa Blues-hyökkäyksessä. Sanford on alkujaan Washington Capitalsin kakkoskierroksen varaus NHL:n kesän 2013 varaustilaisuudesta, mutta hyökkääjä siirtyi osana kauppaa Bluesin riveihin, jossa maalivahti Phoenix Copley ja puolustaja Kevin Shattenkirk siirtyivät Capitalsiin hakemaan mestaruutta keväällä 2017.

NHL-uransa aikana 193 senttinen hyökkääjä on pelannut 209 ottelua runkosarjassa ja iskenyt näissä 74 tehopistettä. Laitahyökkääjän paras kausi on toistaiseksi ollut 2019-20, jolloin hyökkääjä teki 30 pistettä 58 otteluun.

Bluesilla on vielä yksi rajoitettu vapaa pelaaja ilman sopimusta, kun Robert Thomasilta uupuu sopimus ensi kaudesta. Organisaatiolla on palkkakatossa vielä tilaa 1,5 miljoonaa dollaria, mutta oletettavasti GM Doug Armstrong tekee siirtoja, jolla Thomas saa ansaitsemansa sopimuksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL