Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lähde: NHL:n palkkakatto nousee tulevina kausina miljoonan kaudessa

Bill Daly ja Gary Bettman.
AOP

NHL:n suunnalta kuuluu mielenkiintoisia suunnitelmia, kun Dailyfaceoff -sivustolle nykyisin kirjoittava Frank Seravalli tietää lähteisiinsä vedoten kertoa, että NHL:ssä olisi viritteillä suunnitelma, jossa joukkue nostaisi palkkakattoa tulevina kausina miljoonan kerrallaan aina kauteen 2025-26 asti.

Kauden 2025-26 jälkeen pelaajien velka omistajille olisi maksettu ja NHL:ssä voitaisiin palata normaaliin päiväjärjestykseen, jossa palkkakatto kokisi sarjan tulojen noustessa aimoharppauksen kohti 100 miljoonaa dollaria.

Lokakuussa alkava NHL-kausi on kolmas putkeen jolloin voimassa on 81,5 miljoonan palkkakatto. Miljoonan nousu kautta kohden olisi pieni helpotus jokaiselle joukkueelle, sillä se tarkoittaisi joko yhtä neloskentän pelaajaa tai kakkosmaalivahtia joukkueeseen lisää.

NHL:n tulot olivat koronan katkaisemalla kaudella 2019-20 ainoastaan 4,37 miljardia dollaria, kun viimeisellä täydellä kaudella 2018-19 tulot olivat 5,09 miljardia dollaria. Pelaajat jäivät siis omistajille velkaa 700 miljoonaa dollaria, ja velka kasvoi entisestään lyhennetyllä kaudella 2020-21, kun ottelumäärä oli 26 ottelua normaalia pienempi ja etenkin Kanadassa kausi pelattiin tyhjille katsomoille.

Seravalli uumoilee jutussaan, että NHL:n tulot palautuvat yli viiden miljardin jo kaudelle 2022-23, mutta se on mahdollista palautua jo ensi kaudeksi yli viiden miljardin, kun ottelumäärä Seattle Krakenin myötä kasvaa ja Kanadassa oletettavasti halleissa on ainakin 50% kapasiteetista käytössä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL