Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

San Jose Sharks kiinnitti maalivahtinsa kahden vuoden sopimukseen

Adin Hill aloitti NHL-uransa Coyotesin maalilla.
AOP

San Jose Sharks on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Adin Hillin kanssa, jonka joukkue hankki Arizona Coyotesista vaihdossa Josef Korenariin juuri ennen Seattle Krakenin laajennusvaraustilaisuutta.

Hill tienaa uudella sopimuksellaan reilut neljä miljoonaa yhdysvaltain dollaria ja maalivahdin keskiansio kautta kohden on 2,175 miljoonaa dollaria kaudessa. Isokokoinen kanadalaismaalivahti kolminkertaistaa uudella sopimuksella uransa ansiot.

Isokokoinen, 198 senttinen Calgarysta kotoisin oleva maalivahti on Coyotesin kolmannen kierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Hill poimittiin numerolla 76.

Hill on urallaan seilannut pitkälti AHL:n ja NHL:n väliä, mutta siirto Sharksin riveihin tietää sitä, että maalivahti tulee pelaamaan NHL:n puolella koko kauden ilman isoja loukkaantumisia. Toistaiseksi Hillillä on koossa NHL:stä 49 ottelua neljältä edelliseltä kaudelta.

Hillin kanssa torjuntavastuuta Sharksissa jakaa James Reimer, jonka Sharks hankki vapailta markkinoilta kahden vuoden sopimuksella. Reimerillä ja Hillillä on oletettavasti tiukat pari kautta tulossa, sillä Sharks on vajoamassa entistä syvemmälle NHL-joukkueiden listauksessa, kun pakisto ikääntyy käsiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL