Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay Lightning sopimukseen veteraanihyökkääjän kanssa

Corey Perry oli Canadiensille tärkeä hyökkääjä menneellä kaudella.
AOP

Tampa Bay Lightning hankki lisää syvyyttä joukkueensa riveihin tekemällä kahden vuoden mittaisen sopimuksen laitahyökkääjä Corey Perryn kanssa.

Kanadalaishyökkääjä on kahtena edellisenä kautena ollut hävimässä Stanley Cup -finaaleissa Lightningille edustaessaan ensin Dallas Starsia ja tämän jälkeen Montreal Canadiensia.

Perryn sopimuksen arvo on kaksi miljoonaa dollaria, joten hyökkääjä tienaa kaudesta yhden miljoonan. Sopimus on niin pelaajalle kuin organisaatiolle erinomainen.

Urallaan käytännössä kaiken voittanut 36-vuotias kanadalainen on Anaheim Ducksin ykköskierroksen varaus kesän 2003 NHL:n varaustilaisuudesta. Urallaan Stanley Cupin Ducksin riveissä vuonna 2007 voittanut isokokoinen laitahyökkääjä on pelannut yhteensä 1094 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä peleissä 818 tehopistettä.

Parhaalla kaudellaan 2010-11 Perry on tehnyt Ducksille 50 maalia ja yhteensä 98 tehopistettä. Yli 30 maalin kausia hyökkääjällä on NHL:ssä kuusi kappaletta ja kahdesti Perry on tehnyt yli 40 maalia.

Pudotuspelejä hyökkääjällä on takana 167 kappaletta ja näissä on syntynyt 108 tehopistettä. Canadiensin riveissä Perry pelasi 22 ottelua ja teki tehot 4+6.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL