Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Martin Jones yrittää uutta alkua Philadelphiassa – Darren Helm päätyi Coloradoon

Martin Jones oli San Jose Sharksin ykkösmaalivahti.
AOP

NHL:n vapaiden pelaajien markkinoilla on tapahtunut mielenkiintoisia siirtoja. Vastikään San Jose Sharksista ulosostettu maalivahti Martin Jones teki vuoden mittaisen sopimuksen Philadelphia Flyersin riveihin. Flyersiin päätyi myös Nate Thompson ja puolustaja Keith Yandle. Lisäksi läpi uransa Detroit Red Wingsia edustanut Darren Helm vaihtaa maisemaa ja siirtyi Colorado Avalanchen riveihin.

Vapaille markkinoille joutunut Jones teki vuoden mittaisen ja kahden miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Flyersin kanssa. Jonesista uskotaan, että hän on loistava kirittäjä organisaation tulevaisuuden ykkösmaalivahti Carter Hartille.

Flyers hankki myös syvyyshyökkääjänsä takaisin, kun Thompson palaa vuoden mittaisella sopimuksella oranssipaitaan. Thompson tienaa tulevasta kaudesta 800 tuhatta dollaria. Viime kaudella hyökkääjä edusti Winnipeg Jetsiä ja on urallaan pelannut 811 NHL-ottelua.

Kiekollinen puolustaja Yandle ostettiin Florida Panthersista ulos ja kokenut yhdysvaltalainen sai uuden mahdollisuuden Flyersista. Yandle tienaa ensi kaudesta 900 tuhatta dollaria ja tuo lisää kiekollista osaamista Flyersin alakertaan. Bostonista kotoisin oleva 34-vuotias puolustaja on pelannut NHL-urallaan 1032 ottelua ja edellisen 12 kauden aikana jokaisen ottelun. Puolustajalla on yhteistä kokemusta päävalmentaja Alain Vigneaultin kanssa ajalta, jolloin kumpikin oli New York Rangersin palkkalistoilla.

34-vuotias kanadalaishyökkääjä Helm pelaa jatkossa Avalanchen riveissä. Helm sai joukkueelta vuoden mittaisen sopimuksen joka on arvoltaan yhden miljoonan. Kanadalaishyökkääjä on urallaan edustanut tähän asti vain Red Wingsiä pelaten joukkueen riveissä 744 ottelua. Vahvana syvyyshyökkääjänä tunnettu Helm on urallaan tehnyt 251 tehopistettä ja voittanut kertaalleen Stanley Cupin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL