Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

St. Louis Blues hankki leveyttä hyökkäykseen

Brandon Saad pelasi Coloradossa.
AOP

St. Louis Blues ei ole isommin riehunut NHL:n vapailla pelaajamarkkinoilla, mutta torstaina joukkue pisti toimeksi, kun Blues teki viiden vuoden mittaisen sopimuksen laitahyökkääjä Brandon Saadin kanssa.

Saadin sopimuksen arvo on 22,5 miljoonaa dollaria ja hyökkääjä tienaa kaudesta keskimäärin 4,5 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Ensimmäiset neljä kautta sisältää kaupan estävän pykälän, mutta viidennellä kaudella tämä pykälä on erikseen määritelty. Hyökkääjä on tienannut urallaan ennen tätä sopimusta lähes 40 miljoonaa dollaria.

Yhdysvaltalainen Saad on NHL-urallaan voittanut kaksi kertaa Stanley Cupin Chicago Blackhawksin riveissä. Saad on edustanut Blackhawksin lisäksi Columbus Blue Jacketsia ja viimeiseksi Colorado Avalanchea.

28-vuotias Pittsburghista kotoisin oleva hyökkääjä on Blackhawksin kakkoskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Debyytin hyökkääjä teki NHL:ssä heti varausta seuranneella kaudella, kun Saad pelasi kaksi ottelua NHL:n runkosarjassa.

Saad on pelannut urallaan toistaiseksi 632 ottelua ja tehnyt näissä peleissä 371 tehopistettä.

Parhailla kausillaan Blue Jacketsin riveissä Saad iski 53 pistettä. Ensimmäisellä kaudella Saad teki oman henkilökohtaisen ennätyksensä iskemällä 31 maalia Blue Jacketsille 78 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL