Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado Avalanche hankki uuden ykkösmaalivahdin – kanadalaisen hinta nousi todella kovaksi

Darcy Kuemper Kanadan maalilla.
AOP

Colorado Avalanche joutui maalivahti markkinoille, kun joukkueen ykkösmaalivahtina edellisinä kausina toiminut Phillip Grubauer teki kuuden vuoden sopimuksen Seattle Krakenin kanssa, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Avalanche päätyi hankkimaan Arizona Coyotesin maalia edellisinä kausina vartioineen kanadalaismaalivahti Darcy Kuemperin. Avalanche maksoi Kuemperista ykköskierroksen varausvuoron ensi kesän NHL:n varaustilaisuuteen, ehdollisen kolmannen kierroksen varausvuoron kesän 2024 varaustilaisuuteen ja puolustajalupaus Conor Timminsin.

Varausvuoron ehto täyttyy mikäli Avalanche voittaa ensi kaudella Stanley Cupin ja Kuemper pelaa puolet pudotuspeleistä.

Coyotes pidätti Kuemperin palkasta yhden miljoonan, joten maalivahdin palkka Avalanchessa on vain 3,5 miljoonaa dollaria.

Saskatoonin kaupungista kotoisin oleva 31-vuotias Kuemper on Minnesota Wildin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2009. Urallaan kanadalainen on edustanut NHL:ssä Wildin ja Coyotesin lisäksi yhden alkukauden ajan Los Angeles Kingsiä. Pelejä maalivahdille on NHL:ssä kertynyt 242 kappaletta ja parhaalla kaudella voittoja kanadalainen on torjunut yhteensä 27. Kuemper torjui Kanadan maalilla MM-kultaa viime kevään MM-kisoissa Riiassa.

Timmins on kanadalainen oikealta laukova kiekollinen puolustaja, joka on Avalanchen toisen kierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Loukkaantumisista urallaan kärsinyt 23-vuotias kanadalainen on pelannut NHL:ssä vain 33 ottelua. Kolme vuotta kestäneellä ammattilaisuralla Timmins on pelannut vain 79 ottelua runkosarjaa ja 12 pudotuspeliottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL