Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle Kraken hankki ykkösmaalivahdin ja huippulaiturin

Philipp Grubauer siirtyi Krakeniin.
AOP

Seattle Kraken teki NHL:n vapaiden markkinoiden ensimmäisenä päivänä ison yllätyksen, sillä joukkue hankki maalilleen Colorado Avalanchessa viime kaudet torjuneen saksalaismaalivahti Philipp Grubauerin. Lisäksi joukkue teki sopimuksen St. Louis Bluesin riveissä pelanneen Jaden Schwartzin kanssa.

Saksalaismaalivahti sai Krakenilta kuuden vuoden sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 35,4 miljoonaa dollaria. Schwartz sai Krakenilta viiden vuoden sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 27,5 miljoonaa dollaria.

29-vuotias Grubauer on Washington Capitalsin neljännen kierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Saksalainen pelasi uransa neljä ensimmäistä NHL-kautta Capitalsin riveissä ennen siirtymistään kaupassa Colorado Avalanchen riveihin kesällä 2018. Avalanchessa Grubauer pelasi kolmen kauden ajan. Saksalainen voitti Stanley Cupin Capitalsin kakkosmaalivahtina keväällä 2018.

29-vuotias kanadalaishyökkääjä Schwartz on Bluesin ykköskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Laitahyökkääjä debytoi NHL:ssä kaudella 2011-12 ja pelasi tuon kauden jälkeen yhdeksän täyttä kautta Bluesin riveissä. Schwartz on pelannut urallaan 560 ottelua NHL:ssä ja iskenyt 385 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan kanadalainen on tehnyt 62 otteluun 59 tehopistettä.

Laitahyökkääjä oli yksi Bluesin tärkeimmistä pelaajista, kun joukkue voitti Stanley Cupin keväällä 2019. Schwartz iski pudotuspeleissä 26 otteluun 12 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL