Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vancouver Canucksin hankkima hyökkääjä pitkään jatkosopimukseen organisaation kanssa

Conor Garland edusti Yhdysvaltoja MM-kisoissa.
AOP

Vancouver Canucks on tehnyt viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Conor Garlandin kanssa, jonka joukkue hankki viime viikolla yhdessä Oliver Ekman-Larssonin kanssa Arizona Coyotesista.

Garlandin sopimuksen kokonaisarvo on lähes 25 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Garland tienaa keskimäärin kautta kohden 4,95 miljoonaa dollaria.

Scituaten kaupungista Massachusettsin osavaltiosta kotoisin oleva hyökkääjä on Coyotesin viidennen kierroksen varaus vuoden 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Coyotes poimi hyökkääjän riveihinsä numerolla 123.

Urallaan Garland on pelannut kolmen kauden ajan NHL:ssä ja saanut tililleen yhteensä 164 ottelua. Pisteitä näissä on syntynyt 96 kappaletta ja viime kaudella 49 otteluun hyökkääjälle syntyi ennätys pisteet, kun yhdysvaltalainen teki 12 maalia ja yhteensä 39 tehopistettä. Viime keväänä Garland edusti maataan MM-kisoissa ja voitti turnauksen maalipörssin kuudella osumalla.

25-vuotias Garland on Canucksille loistava lisä kakkos-kolmoskenttään. Pienestä koostaan huolimatta todella nopea laitahyökkääjä on etenkin alivoimalla erittäin vaarallinen ja pystyy hyvällä laukauksellaan tekemään heikommastakin paikasta maalin.

Sopimuksen arvo on edelleen maltillinen ja mikäli Garland pystyy pitämään tasonsa tai jopa nostamaan sitä hieman Coyotesia paremmassa organisaatiossa, niin Vancouverissa on paljon iloa pelaajasta seuraavan viiden kauden ajan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL