Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Torontossa loistanut laitahyökkääjä pitkään sopimukseen Edmonton Oilersin kanssa

Zach Hyman on pelannut vahvaa jääkiekkoa viime kaudet Toronto Maple Leafsissa.
AOP

Edmonton Oilers on tehnyt vapailla markkinoilla seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen laitahyökkääjä Zach Hymanin kanssa. Hyman tienaa sopimuksellaan yhteensä 38,5 miljoonaa dollaria, joten hyökkääjän vuosiansio on 5,5 miljoonaa dollaria.

Hyman on loistava lisä Oilersin kahteen kärkikenttään, jossa ovat jo ennestään Connor McDavid, Leon Draisaitl ja Ryan Nugent-Hopkins.

Oilers olisi halunnut tehdä Hymanin kanssa kahdeksan vuoden sopimuksen, mutta se olisi vaatinut sitä, että Toronto Maple Leafs olisi tehnyt sopimuksen ja Leafs olisi perään kaupannut hyökkääjän Oilersiin. Oilers tarjosi tietojen mukaan paria varausvuoroa vastineeksi Leafsille tähän kauppaan, mutta Torontossa tähän ei suostuttu.

29-vuotias kanadalainen on urallaan pelannut 345 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 185 pistettä. Pudotuspelejä on koossa 32 kappaletta ja näissä Hyman on iskenyt 13 tehopistettä. NHL:ssä ennen Oilersia hyökkääjä on edustanut vain Leafsia.

Parhaalla NHL-kaudella Hyman on iskenyt 71 otteluun 21 maalia ja yhteensä 41 tehopistettä. Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt romuluinen laitahyökkääjä teki 41 otteluun 33 tehopistettä.

Junioriuransa Hyman vietti pelaten yliopistojääkiekkoa Michiganin yliopistossa neljän kauden ajan kausilla 2011-15. Viimeinen vuosi yliopistossa oli kanadalaiselle todellinen läpimurto, kun Torontosta kotoisin oleva laitahyökkääjä iski 37 otteluun 54 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL