Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Chicago Blackhawks kauppasi venäläispuolustajan Calgary Flamesiin

Nikita Zadorov on heikko puolustava puolustaja.
AOP

Chicago Blackhawks jatkaa aktiivisia liikkeitä NHL-markkinoilla, sillä joukkue kauppasi vastikään venäläispuolustaja Nikita Zadorovin pelaajaoikeudet Calgary Flamesiin. Blackhawks saa vaihdossa kolmoskierroksen varausvuoron Flamesilta, joka on Toronto Maple Leafsin vuoro alunperin kesälle 2022.

Isokokoinen venäläispuolustaja on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti. Mikäli Zadorov hyväksyy perustarjouksen tulee hänen palkka ensi kaudella olemaan sama kuin edellisellä eli 3,2 miljoonaa dollaria kaudesta.

Zadorov on Buffalo Sabresin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Sabres poimi puolustajan numerolla 16 riveihinsä. Moskovasta kotoisin oleva 198 senttinen puolustaja on Sabresin lisäksi edustanut NHL-uransa aikana Colorado Avalanchea, jossa venäläinen pelasi viiden kauden ajan.

Puolustajalla on NHL-uraltaan kokemusta yhteensä 411 ottelun verran ja näissä on syntynyt 83 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Avalanchen takalinjoilla Zadorov teki 77 peliin 20 tehopistettä kaudella 2017-18.

Flamesilla on ensi kaudelle puolustukseen Rasmus Andersson, Chris Tanev ja Noah Hanifin sopimuksissa. Juuso Välimäki on rajoitettu vapaa agentti Zadorovin tapaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL