Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vancouver Canucks ostaa suomalaissukuisen hyökkääjänsä sopimuksen ulos

Jake Virtanen oli Canucksissa useamman kauden.
AOP

NHL-organisaatio Vancouver Canucks teki odotetun ratkaisun ja osti suomalaisiakin sukujuuria omaavan laitahyökkääjä Jake Virtasen sopimuksen ulos. Virtasella oli sopimusta vielä vuosi jäljellä, mutta Canucks ei halunnut miestä enää kokoonpanossa pitää.

Virtasen sopimuksen ulososto tarkoittaa sitä, että pelaajan palkasta on palkkakattoon ensi kaudeksi vaikutusta ainoastaan 50 tuhatta dollaria ja ensi kaudeksi palkkakattoon sopimus vaikuttaa 500 tuhannen dollarin verran. Virtasen sopimuksen arvo viimeiselle sopimusvuodelle oli 2,55 miljoonaa dollaria.

Canucksilla on Virtasen ulososton jälkeen palkkakatossa ensi kaudeksi tilaa 21,2 miljoonaa dollaria, mutta edelleen joukkueella on sopimukset tekemättä Elias Petterssonin, Jason Dickinsonin, Conor Garlandin ja puolustajatähti Quinn Hughesin kanssa. Tämä paketti tulee syömään palkkakatosta noin 16-18 miljoonaa dollaria.

Brittiläisen Kolumbian provinssin New Westminsterin kaupungista kotoisin oleva Virtanen varattiin NHL:n kesän 2014 varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen kuudentena pelaajana Canucksin toimesta.

Oikealta laukova 24-vuotias hyökkääjä debytoi NHL:ssä kaudella 2015-16 iskien 55 otteluun tehot 7+6. Virtanen edusti Kanadan maajoukkuetta U20 MM-kisoissa Helsingissä samalla kaudella.

Canucksissa Virtanen vietti lopulta kuusi kautta. Pelejä kertyi 317 kappaletta ja pisteitä näissä tasan 100. Tehotilasto näyttää lukemaa -29 ja mikään suuri yllätys ei olisi, mikäli hyökkääjän tie veisi Eurooppaan ensi kaudeksi, sillä millekään joukkueelle hyökkääjä ei kelvannut edes ilmaiseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL