Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Detroit Red Wings jatkosopimukseen kokeneen puolustajan kanssa

Marc Staal on tärkeä puolustaja nuoressa Red Wingsissä.
AOP

NHL:ssä edelliset kaudet rajussa uudelleenrakennuksessa ollut Detroit Red Wings on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen kokeneen kanadalaispuolustaja Marc Staalin kanssa.

34-vuotias vasemmalta laukova kanadalaispuolustajan sopimuksen arvo on kaksi miljoonaa dollaria ja sisältää kaikki siirron estävät pykälät. Toki, siirron estävä pykälä poistuu melko varmasti Staalin toimesta sopimuksesta mikäli jokin Stanley Cupia tavoitteleva joukkue kiinnostuu kokeneesta puolustajasta siirtojen takarajalla ja Red Wings on ulkona pudotuspelitaistelusta.

Ontarion Thunder Bayn kaupungista kotoisin oleva Staal on New York Rangersin ensimmäisen kierroksen varaus legendaarisesta vuoden 2005 NHL:n varaustilaisuudesta. Rangers varasi puolustajan numerolla 12.

Urallaan Staal on edustanut vain ja ainoastaan Rangersia sekä Red Wingsiä. Viime kausi oli kanadalaiselle ensimmäinen Red Wingsissä. Urallaan Staal on pelannut 948 NHL-ottelua, joten tuhannen ottelun rajapyykki menee rikki tulevalla kaudella, mikäli puolustaja pysyy terveenä.

Urallaan puolustava puolustaja on tehnyt tehot 46+152 eli 198 tehopistettä. Pudotuspelejä puolustajalla on vyöllä 107 kappaletta ja näissä on syntynyt 20 tehopistettä.

Viime kaudella 56 otteluun Staal iski tehot 3+7 ja oli peliajoissa mitaten joukkueensa kolmanneksi eniten jääaikaa saanut puolustaja Filip Hronekin ja Jon Merrillin jälkeen. Staal pelasi reilut 18 minuuttia ottelua kohti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL