Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

16 suomalaispelaajaa kuuli nimensä NHL:n varaustilaisuudessa

Aleksi Heimosalmi edusti Suomen U18 maajoukkuetta MM-kisoissa.
AOP

NHL:n varaustilaisuus on takana ja 223 nuorta jääkiekkoilijaa on varattu maailman parhaaseen jääkiekkoliigaan. Varaustilaisuudessa varattiin tänä vuonna yhteensä 16 suomalaispelaajaa, mutta yhtäkään suomalaista ei varattu ensimmäisellä kierroksella.

Paras kierros lukumäärällisesti suomalaisille oli toinen kierros, jonka aikana kuusi suomalaislupausta kuuli nimensä huudettavan. Ensimmäinen suomalaisvaraus oli jopa hieman yllättäen Carolina Hurricanesin poimima puolustaja Aleksi Heimosalmi, joka pelasi menneellä kaudella Porin Ässien nuorten SM-sarja joukkueessa. Heimosalmi varattiin numerolla 44. Hurricanes varasi toisella kierroksella myös toisen suomalaisen, kun Oulun Kärppien hyökkääjä Ville Koivunen päätyi pohjois-Carolinaan.

Muita toisen kierroksen varauksia olivat Philadelphia Flyersin Samu Tuomaala, New York Islandersin Aatu Räty, Los Angeles Kingsin Samuel Helenius ja Montreal Canadiensin Oliver Kapanen. Räty oli vielä kaksi vuotta sitten TOP-5 nimi tähän varaustilaisuuteen ja Tuomaalaa odotettiin myös varatuksi ensimmäisellä kierroksella, mutta pelaajat valahtivat toiselle kierrokselle.

New Jersey Devils varasi kaksi suomalaista, kun kolmannella kierroksella joukkue poimi Helsingin Jokereiden kasvatti Samu Salmisen ja viidennellä kierroksella puolustajalupaus Topias Vilenin. Islanders varasi Rädyn lisäksi kaksi muutakin suomalaista, kun isokokoinen kaarinalaishyökkääjä Eetu Liukas ja JYP:n lupaus Aleksi Malinen päätyi Lou Lamoriellon johtamaan organisaatioon.

Edellä mainittujen lisäksi nimensä suomalaisista kuuli Kalle Väisänen (NYR), Rasmus Korhonen (ARZ), Aku Koskenvuo (VAN), Viljami Marjala (BUF) ja Niko Huuhtanen koko varaustilaisuuden viimeisenä pelaajana, joka päätyi Tampa Bay Lightningin riveihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL