Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kolmen Stanley Cupin ruotsalaispuolustaja lopettaa uransa

Niklas Hjalmarsson oli NHL:n parhaita puolustavia puolustajia.
AOP

Arizona Coyotesia viimeiset kaudet edustanut ruotsalaispuolustaja Niklas Hjalmarsson on toimittaja Craig Morganin mukaan päättänyt peliuransa. Morganin mukaan tyylikäs ruotsalainen ei ole tekemässä isoa numeroa lopettamisestaan vaan jättäytyy pois hiljaisesti jääkiekkokaukaloista.

Eksjosta, Ruotsista kotoisin oleva 34-vuotias puolustaja voitti urallaan kolme Stanley Cupia Chicago Blackhawksin takalinjoilla. Stanley Cupit tulivat vuosina 2010, 2013 ja 2015. Hjalmarsson muodosti yhden NHL:n parhaimmista puolustuskolmikoista yhdessä Duncan Keithin ja Brent Seabrookin kanssa.

Vasemmalta laukova ruotsalaispuolustaja oli Blackhawksin neljännen kierroksen varaus kesän 2005 NHL:n varaustilaisuudesta.

NHL-uransa aikana puolustaja pelasi 822 ottelua ja iski näissä 172 tehopistettä. Hjalmarssonin tehotilasto oli 106 maalia plussalla. Pudotuspelejä ruotsalaiselle kertyi 137 kappaletta ja näissä syntyi 29 tehopistettä.

Maajoukkueessa Hjalmarsson ei päässyt usein esiintymään, mutta puolustajan kaapista löytyy olympiahopeaa Sotshin kisoista 2014 ja alle 18-vuotiaiden MM-pronssi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL