Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Shea Weber ei pelaa ensi kaudella – jopa koko ura ohi

Shea Weber on kärsinyt pitkään jalkavammasta.
AOP

Montreal Canadiensin tiedotustilaisuudesta tuli pari hienoa uutista, mutta samalla tosi ikäviä uutisia, sillä GM Marc Bergevin kertoi, että puolustaja Shea Weber ei tule pelaamaan ensi kaudella jääkiekkoa ja mahdollisesti legendaarisen NHL-puolustajan ura on myös ohi.

Bergevin kertoi myös, että hyökkääjä Jonathan Drouin on palaamassa joukkueen vahvuuteen harjoitusleirille syyskuussa ja siitä, että Corey Perry ja Philip Danault ovat vielä joukkueen suunitelmissa ensi kauden osalta.

Kapteenin ja puolustaja Weberin tilanne on Bergevinin mukaan vakava.

– Hän kärsii monista eri loukkaantumisista kuten nilkka, jalkapöytä, polvi ja peukalo ovat rikki. Hänelle viime kaudella edes harjoitusten väliin jättäminen ei tullut kysymykseen. En usko, että hän pelaa ensi kaudella. Mahdollista on myös se, että hän ei pelaa enää koskaan.

– On todella ikävää, jos Weberin ura päättyy näin. Hän on antanut käytännössä kaiken kehostaan tälle lajille. Etenkin, kun tietää, miten hän on pelannut, niin on hirvää ajatella, että hän ei saisi päättää uraansa omin ehdoin, summasi Canadiensin GM Bergevin.

Weberillä on vielä viisi vuotta sopimusta jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL