Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Rangers jättisopimukseen kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan kanssa

Barclay Goodrow on jatkossa New York Rangersin mies.
AOP

New York Rangers on tehnyt kuuden vuoden sopimuksen kanadalaishyökkääjä Barclay Goodrown kanssa. Rangers hankki hyökkääjän neuvotteluoikeudet Tampa Bay Lightningilta vaihdossa seitsemännen kierroksen varausvuoroon, jotta pääsi muita joukkueita aiemmin neuvottelemaan kahtena edellisenä kautena Stanley Cupin voittaneen pelaajan kanssa.

Goodrown sopimus Rangersin kanssa on iso, sillä syvyyshyökkääjänä tunnettu kanadalainen tienaa kaudesta keskimäärin 3,6 miljoonaa dollaria, joka tarkoittaa kuuden vuoden ajalta lähes 22 miljoonan yhdysvaltain dollarin tienestejä.

Sopimuksensa myötä Goodrow on Rangersin viidenneksi koviten palkattu hyökkääjä ja kuudenneksi isointa palkkaa nauttiva pelaaja.

Tulevalle kaudelle Rangersilla on palkkakatossa tilaa vielä lähes 16 miljoonaa dollaria. Hyökkääjistä ilman sopimusta on vielä Pavel Buchnevich ja Phillip Di Giuseppe. Puolustajista Brendan Smith päätyy vapaille markkinoille ja Libor Hajek on vielä ilman sopimusta. Maalivahdeista tulevaisuuden ykkösmaalivahti Igor Shesterkin tarvitsee myös sopimuksen.

Buchnevich, Hajek ja Shesterkin ovat kaikki rajoitettuja vapaita agentteja.

Erilaisissa kohuissa pyörinyt puolustaja Anthony Deangelo on vielä Rangersin sopimuspelaaja, mutta Deangelon sopimus saatetaan ostaa ulos tai kaupata esimerkiksi Seattle Krakeniin tai Arizona Coyotesiin, jotka ovat valmiita ottamaan palkkoja vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL