Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jarmo Kekäläisellä varaustilaisuuteen kolme ykköskierroksen varausta

Jarmo Kekäläinen pääsee hyvistä asemista varaustilaisuuteen.
AOP

NHL:n tulokkaiden varaustilaisuus käydään tänä viikonloppuna. Lauantain vastaisena yönä on vuorossa varaustilaisuuden ensimmäinen kierros, jossa varataan 31 ensimmäistä pelaajaa.

Lauantaina NHL:n varaustilaisuus jatkuu, kun varataan kierrokset 2-7. Varaustilaisuus on tänäkin vuonna virtuaalinen.

Jarmo Kekäläisen johtamalla Columbus Blue Jacketsilla on ensimmäiselle kierrokselle tällä hetkellä kolme varausvuoroa numeroilla 5, 25 ja 31. Viides vuoro on joukkueen oma varausvuoro, mutta kaksi jälkimmäistä ovat tulleet toistaalta siirtojen takarajalla. 25. vuoro Toronto Maple Leafsilta Nick Foligno kaupassa ja 31. vuoro Tampa Bay Lightningilta David Savard kaupassa.

Kekäläinen on ilmaissut, että varaa parhaan mahdollisen tarjolla olevan pelaajan ensimmäisellä vuorollaan oli kyseessä sitten mikä pelipaikka tahansa.

Yhteensä Blue Jacketsillä on käytettävänä yhdeksän varausvuoroa joista yksi on kierroksilla kolme, neljä, kuusi ja seitsemän. Viidennelle kierrokselle joukkue omistaa kaksi varausvuoroa.

NHL:n varaustilaisuudessa Kekäläisen varausvuorot saattavat lisääntyä merkittävästi, sillä puolustajatähti Seth Jones saattaa tulla kaupatuksi ja tämä tarkoittaa sitä, että varausvuoro tai vuoroja liikkunee Kekäläisen suuntaan.

Buffalo Sabresilla on varaustilaisuuden ykkösvaraus ja NHL:n kehnoimmin menestyneellä joukkueella on käytettävissä yhteensä kymmenen varausvuoroa varaustilaisuuteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL