Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lähde: Edmonton Oilers suomalaispuolustajan perässä

Rasmus Ristolainen on todennäköisesti pelannut viimeisen pelinsä Sabresissa.
AOP

TSN:n toimittaja Darren Dreger kertoo Twitterissä, että Edmonton Oilers olisi kysellyt Buffalo Sabresilta suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen vaihtoarvoa.

Sabresin kesän 2013 ykköskierroksen varauksella on vielä vuosi sopimusta jäljellä ja turkulaispuolustajan keskiarvo palkka on 5,4 miljoonaa yhdysvaltain dollaria kaudesta.

Oilersin GM Ken Holland kertoi, että joukkue tarvitsee puolustukseen vielä kaksi pelaajaa lisää, kun kokenut Adam Larsson lähti Seattle Krakeniin, jolle Holland oli tehnyt useamman jatkosopimustarjouksen.

Holland vahvisti keskustelleensa Tyson Barrien agentin Pat Brissonin kanssa jatkosopimuksesta. Dregerin mukaan Holland olisi tarjoamassa kolmen vuoden sopimusta, kun Barrie haluaisi neljä vuotta.

Maalivahti Mike Smithin kahden vuoden jatkosopimuksen jälkeen Oilersilla on palkkatilaa ensi kaudeksi yhdeksän miljoonaa dollaria.

Oilersilla on sopimuksessa olevia puolustajia tällä hetkellä kuusi kappaletta. Darnell Nurse, Duncan Keith, Ethan Bear, Kris Russell, Evan Bouchard ja William Lagesson. Lisäksi joukkueella on nuoria puolustajia lähellä nousta NHL:n Dmitri Samorukovin ja Philip Brobergin toimesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL