Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Detroit Red Wings hankki ykkösmaalivahdin Carolinasta – teki välittömästi kahden vuoden sopimuksen uuden seuran kanssa

Alex Nedeljkovicin ura jatkuu Detroitissa.
AOP

Detroit Red Wings teki kauppaa Carolina Hurricanesin kanssa, kun GM Steve Yzerman hankki riveihinsä maalivahti Alex Nedeljkovicin Hurricanesista vaihdossa Jonathan Bernieriin ja kolmannen kierroksen varausvuoroon viikonloppuna järjestettävään varaustilaisuuteen.

Hurricanesista Red Wingsiin siirtynyt maalivahti teki välittömästi kahden vuoden sopimuksen joukkueen kanssa. Nedeljkovicin sopimuksen keskipalkka on kolme miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Tämän vahvistaa maalivahdin agentti Rich Evans.

Nedeljkovic torjui runkosarjassa 23 ottelussa 15 voittoa Hurricanesille torjuntaprosentilla 93,2. Pudotuspeleissä yhdysvaltalainen aloitti yhdeksässä pelissä Hurricanesin maalilla torjuen neljä voittoa. Pudotuspeleissä torjuntaprosentti oli 92,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,17 ottelua kohden.

Yhdysvaltalainen on Hurricanesin kakkoskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Urallaan maalivahti on torjunut 29 ottelussa. Nedeljkovicin lisäksi Red Wingsin maalilla pelaa saksalainen Thomas Greiss.

Bernier on 33 vuotta elokuussa täyttävä kanadalaismaalivahti, joka on alunperin Los Angeles Kingsin varaus kesän 2006 NHL:n varaustilaisuudesta. Uransa aikana Bernier on edustanut Kingsin sekä Red Wingsin lisäksi Toronto Maple Leafsia, Anaheim Ducksia ja Colorado Avalanchea.

Viime kaudella Red Wingsin maalilla Bernier pelasi 24 ottelua ja torjui yhdeksän voittoa torjuntaprosentilla 91,4. Ensi kaudesta maalivahdilla ei ole vielä sopimusta.

Hurricanesilla on tällä hetkellä kolme maalivahtia, mutta kenelläkään ei ole sopimusta ensi kaudesta. Bernierin lisäksi muut ovat Petr Mrazek ja James Reimer.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL