Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jamie Oleksiakille pitkä jatkosopimus Krakeniin

Jamie Oleksiak sai pitkän sopimuksen Krakeniin.
AOP

Seattle Kraken poimi heti alussa Dallas Starsista isokokoisen puolustajan Jamie Oleksiakin.

Kraken oli sopinut puolustajan kanssa jatkosopimuksesta hyvissä ajoin ja se tuli julkisuuteen vasta varauksen jälkeen. Kraken teki kanadalaispuolustajan kanssa viiden vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 23 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Oleksiakin keskipalkka kautta kohden on 4,6 miljoonaa dollaria.

Oleksiakin sopimuksessa on kaupan estävän pykälä kolmen ensimmäisen kauden ajan ja kahdella viimeisellä kaudella Oleksiak antaa 16 joukkueen listan, mihin hän ei saa kaupata.

Torontossa syntynyt yli kaksi metrinen puolustaja on Starsin entinen ykköskierroksen varaus. Oleksiak varattiin numerolla 14 Starsin toimesta kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudessa. Kanadalaispuolustaja laukoo vasemmalta ja on erittäin hyvä puolustava puolustaja, joka nousi Miro Heiskasen rinnalla pelaajana tasolle, jota häneltä odotettiin jo varausta tehdessä.

Kanadalaisella on takanaan NHL:ssä 369 ottelua ja näissä on syntynyt 72 tehopistettä. Viime kausi oli Oleksiakin paras, sillä 56 peliin syntyi 14 tehopistettä. Kaudella 2017-18 Oleksiak iski yhteensä Starsin ja Pittsburgh Penguinsin paidassa 68 otteluun 17 pistettä.

Pitkä sopimus osoittaa sen, että GM Ron Francis odottaa Oleksiakin olevan puolustuksen johtohahmoja yhdessä Adam Larssonin kanssa seurahistorian alkuvuodet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL