Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tuore Seattle Krakenin keskushyökkääjä olkapääleikkaukseen – toipumisaika jopa kaksi kuukautta

Yanni Gourde oli Tampa Bay Lightningin yksi tärkeimmistä hyökkääjistä.
AOP

Seattle Krakenin GM Ron Francis valitsi Tampa Bay Lightningista laajennusvarauksessa joukkueeseensa keskushyökkääjä Yanni Gourden.

29-vuotias kanadalainen joutui kuitenkin heti aluksi olkapääleikkaukseen Sportsnetin tietojen mukaan, joka tarkoittaa sitä, että Quebecin provinssin Saint-Narcissen kaupungista kotoisin oleva hyökkääjä missaa tulevan kauden avausottelut.

Gourdella on sopimusta jäljellä vielä neljän kauden ajan ja sopimuksen keskiarvopalkka yhtä kautta kohti on 5,166 miljoonaa dollaria.

NHL:n varaamaton Gourde on voittanut kaksi Stanley Cupia Lightningin paidassa putkeen. Keskushyökkääjä on pelannut NHL:ssä nyt yhteensä neljän kokonaisen kauden ajan, vaikka debyytti tapahtuikin jo kaudella 2015-16.

Urallaan hyökkääjä on pelannut 310 ottelua ja iskenyt näissä 187 pistettä. Tehotilastossa kanadalainen on 48 maalia plussalla. Lightningissa neljän edellisen kauden aikana Gourde nautti joukkueen hyökkkääjistä kahdeksanneksi suurinta peliaikaa pelaten keskimäärin 15.44 minuuttia ottelussa.

5vs5 -pelissä tehdyissä pisteissä hyökkääjä oli neljän edellisen kauden ajalta joukkueen neljänneksi tehokkain edellään vain Nikita Kucherov, Brayden Point ja Steven Stamkos.

Kanadalaisesta kaavaillaan tulevaisuuden kakkossentteriä Krakenin ryhmään, joka alkaa pikku hiljaa muotoutua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL