Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Sibirin suomalaispuolustaja telakalle – jopa kahden kuukauden tauko

Jyrki Jokipakka on laadukas puolustava puolustaja.
AOP

KHL-joukkue Sibir Novosibirskin suomalaistähti Jyrki Jokipakka joutuu kahdeksi kuukaudeksi sivuun joukkueen vahvuudesta harjoitusleirillä tulleen ylävartalovamman takia.

Sibir on pitänyt harjoitusleiriä Minskissä, Valko-Venäjällä viimeisen viikon ja tiistaina Jokipakka sai harjoituksissa vamman.

Jokipakka on pelannut viimeiset neljä kautta KHL:ssä edustaen HK Sotshia ja Sibiriä. Pelejä Dallas Starsin NHL-varauksella on KHL:stä koossa 211 kappaletta ja näissä on syntynyt 91 tehopistettä.

Nykyistä sopimusta suomalaisella on Sibirin kanssa voimassa tulevan kauden verran.

Viime kaudella Sibirissä Jokipakka pelasi 59 ottelua ja teki 24 tehopistettä. Parhaalla KHL-kaudella 2019-20 Jokipakka teki 58 otteluun 32 tehopistettä.

NHL:ssä Jokipakka on edustanut Starsin lisäksi Calgary Flamesia ja Ottawa Senatorsia. NHL-uransa aikana Jokipakalle kertyi 150 ottelua ja yhteensä 28 tehopistettä. Pohjois-Amerikan vuosina Tampereelta lähtöisin oleva puolustaja voitti AHL:n mestaruuden Texas Starsin riveissä.

Muita suomalaisia Sibirin riveissä on vain yksi, kun maalivahti Harri Säterillä on vielä vuosi sopimusta jäljellä. Suomalaisten lisäksi joukkueessa on yksi ruotsalainen ja yksi yhdysvaltalainen hyökkääjä. Keskushyökkääjä Nick Shore teki vuoden sopimuksen joukkueen kanssa ja saapui Novosibirskiin EV Zugista, Sveitsin pääsarjasta ja ruotsalaislaituri Anton Wedin siirtyi joukkueen riveihin HV71’n riveistä, joka tippui SHL:stä HockeyAllsvenskaniin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL