Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nashville Predators jätti floppihyökkääjät suojaamatta

Ryan Johansen ja Matt Duchene ovat olleet pettymyksiä Predatorsille.
AOP

NHL:n laajennusvaraustilaisuus on edessä ensi viikolla ja keskiviikon sekä torstain välisenä yönä Suomen aikaa julkistetaan Seattle Krakenin joukkue.

Jokainen joukkue Vegas Golden Knightsia lukuunottamatta menettää yhden pelaajan Krakenille ja jokainen joukkue sai suojata joko seitsemän hyökkääjää, kolme puolustajaa ja maalivahdin tai vaihtoehtoisesti kahdeksan kenttäpelaajaa ja yhden maalivahdin.

Nashville Predators on ainut joukkue joka suojasi viisi puolustajaa, kolme hyökkääjää ja yhden maalivahdin. Syynä on tähän on se, että joukkueessa ei ole kuin mahdollisesti kaksi hyökkääjää joiden menettäminen ilmaiseksi sattuisi organisaatiota merkittävästi ja puolustuksesta löytyy laatua, mistä joukkue ei halua päästää irti.

Predators suojasi hyökkääjistä Filip Forsbergin, Tanner Jeannotin ja Calle Järnkrokin. Tämä tarkoittaa sitä, että kumpikin sopimukseton suomalaishyökkääjä Mikael Granlund ja Erik Haula jäivät ilman suojaa. Samalla selvisi se, että kahdeksan miljoonan kausiansioilla pelaavat kärkisentterit Ryan Johansen ja Matt Duchene jäivät suojaamatta.

Johansenin sopimusta on jäljellä vielä neljä kautta ja Duchenella viisi. GM David Poile yrittää varmasti päästä edes toisesta eroon, mutta tämä olisi joukkueelle erinomainen kesä, mikäli Predators pääsisi molemmista sopimuksista eroon. Enemmän näistä kahdesta sopimuksesta Johansenin lähtö satuttaisi Predatorsia pelillisesti, mutta tulevaisuuden kannalta sopimuksen poisto olisi vain hyvä asia.

Johansen ja Duchene eivät suurella todennäköisyydellä Krakenin päädy, mutta mikäli päätyy, niin kyljessä on kuljettava varausvuoroja tai jokin lahjakas pelaaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL