Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaapo Kähkönen jäi ilman suojaa laajennusvaraustilaisuuteen

Kaapo Kähkönen Wildissa.
AOP

NHL-organisaatio Minnesota Wild teki mielenkiintoisia ratkaisuja Seattle Krakenin laajennusvaraustilaisuuteen. Joukkue suojasi seitsemän hyökkääjää, kolme puolustajaa ja yhden maalivahdin, mutta maalivahdeista suomalainen Kaapo Kähkönen jäi ilman suojausta.

Wild teki maalivahtiosastolla todella mielenkiintoisen ratkaisun suojaamalla Cam Talbotin ennen Kähköstä. Talbot pelasi hyvän kauden Wildin maalilla ja oli pudotuspeleissä erinomainen Vegas Golden Knightsia vastaan, mutta kysymys kuuluu, että miksi suojaa 34-vuotiaan maalivahdin, jolla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä arvoltaan 3,6 miljoonaa dollaria kaudesta, kun suojattavana olisi suomalainen NHL:ssä tasonsa todistanut 24-vuotias pelaaja 725 tuhannen dollarin palkalla.

Kähkönen torjui 24 peliin 16 voittoa viime kaudella NHL:ssä. Talbot pelasi runkosarjassa 33 ottelua ja voitti niistä 19.

Mikäli Talbot olisi jäänyt vapaasti varattavaksi Krakenin toimesta, niin GM Ron Francis ei olisi pelaajaa poiminut. Nyt näyttää erittäin todennäköiseltä se, että Kähkönen lähtee uuteen kaupunkiin täysin ilmaiseksi.

Hyökkääjistä Wild suojasi Joel Eriksson-Ekin, Kevin Fialan, Marcus Folignon, Jordan Greenwayn, Ryan Hartmanin, Nico Sturmin ja Mats Zuccarellon.

Puolustajista suojan sai tähtikolmikko Jonas Brodin, kapteeni Jared Spurgeon ja Matt Dumba.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL