Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lähde: Carey Price jätetään suojaamatta laajennusvaraukseen

Carey Pricen ura Montrealissa saattaa olla ohi.
AOP

Seattle Krakenin laajennusvaraus on tulossa ensi viikolla, mutta NHL-joukkueiden tuli jättää suojauslistat jo lauantaina.

Montreal Canadiensin suunnalta alkoi kuulua huhuja lauantaina, että maalivahti Carey Pricen kanssa seura neuvottelisi siirron estävän pykälän luopumisesta. Myöhemmin NHL:n huipputoimittajat vahvisti huhut ja kertoivat, että Price olisi tosissaan luopunut siirron estävästä pykälästä ja on näin suurella tarjolla ilmaiseksi Krakenille.

Canadiens pelaa tässä kohtaa isolla riskillä. Mikäli joukkue suojaisi Pricen, niin Kraken ja GM Ron Francis poimisi suurella todennäköisyydellä joukkueesta kakkosmaalivahti Jake Allenin, jolla on todella edullinen sopimus. Nyt Canadiensin GM Marc Bergevin on suojaamassa Allenin ja jättää yli 10 miljoonaa kaudessa tienaavaan Pricen vapaasti poimittavaksi.

Canadiens eliminoi tällä siis Allenin lähdön, mutta voi menettää maailman yhden parhaimmista maalivahdeista. Pricella on sopimusta jäljellä vielä viisi vuotta ja ikää kanadalaisella on jo 33 vuotta.

Mikäli Francis poimii Pricen siitä tulee todella iso hulina päälle Montrealiin ja päälle jää ikuinen keskustelu, kuten Patrick Roynkin kohdalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL