Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Oliko se tässä Shea Weber? – Montrealin kapteeni pelasi playoffit loukkaantuneena

Montrealin kapteeni Shea Weber
AOP

Montreal Canadiensin tähtipuolustaja ja kapteeni Shea Weber, on tunnetuttu äärettömän kovan lyöntilaukauksensa lisäksi myös siitä, että mies laittaa kaiken likoon joukkeensa puolesta, sekä pelaa kovaa pikku vaivoista välittämättä.

Weber on pelannut jo monta kautta putkeen vammojensa kanssa, ja aina hänet on saatu parsittua kasaan kaikkein tärkeimmillä hetkillä. Päättyneellä kaudella mies raatoi kivuista välittämättä Canadiensin mukana finaaleihin asti, mutta uhrautuva pelityyli saattaa vaarantaa Montreal kipparin tulevaisuuden liigassa.

Kun Weberin jalka leikattiin vuonna 2018, oli jo silloin paljon spekulaatiota siitä, kykenisikö mies enää palaamaan parrasvaloihin. Hän kuitenkin toipui ja palasi jäälle huomattavasti nopeammin, kuin kukaan osasi odottaa. Tästä huolimatta leikkaushoitoa vaatinut vamma herätti Canadiens leirissä huolta, koska oli todennäköistä, että sama vaiva uusiutuisi.

Jokainen Weberin kanssa samassa joukkueessa työskennellyt on varmasti saanut todeta, että miehen kipukynnys ja asenne ovat todella korkealla tasolla, hänen ollessa lähes aina joukkueen käytettävissä.

Weber oli isossa roolissa tämän kauden playoffeissa ja pelasi tyylilleen uskollisesti fyysistä, perusvarmaa jääkiekkoa, eikä tehnyt juuri virheitä. Kapteeni joutui jättämään pelejä väliin runkosarjan loppua kohden, loukattuaan peukalonsa, sekä jalkavamman uusiuduttua, mutta pudotuspeleissä mies oli jälleen pelaavassa kokoonpanossa.

Joka tapauksessa, jos Weberin huikea ammattilaisura päättyy tähän kauteen loukkaantumisten pakottamana, on miehen ansioluettelo komeaa luettavaa; Kaksi Olympia-kultaa Kanadan paidassa, yksi maailmanmestaruus, sekä kapteenin rooli niin Canadiensissa, kuin myös Nashville Predatorsissa.

Weber on armoton taistelija, jonka periksiantamaton luonne näyttää esimerkkiä nuoremmille pelaajille, mitä vaatii pysyä taalaliigan huipulla illasta ja vuodesta toiseen. Mies on edelleen ylivoimalla vaarallinen tulisen laukauksensa takia, sekä erittäin tärkeä lenkki joukkueelleen omalla puolustusalueella. Silti kukaan tuskin uskoo, että tällä hetkellä 35-vuotias Weber pelaa vielä kaudella 2025-2026, jolloin hänen sopimuksensa Montrealin kanssa umpeutuu.

Lähde: Overtime Heroics

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL