Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

No nyt on! NHL-konkari vaihtaa maisemaa 15 vuoden jälkeen: “Nyt on viimeinen mahdollisuus kokeilla vapaita markkinoita”

Alexander Edler vaihtaa joukkuetta 15 vuoden Canucksin pestin jälkeen
AOP

Alexander Edler on pelannut koko uransa Vancouver Canucksissa. Hän siirtyi joukkueen riveihin kaudelle 2006-07, ja sille tielle jäätiin. Ruotsalaispuolustaja varattiin NHL:ään vuonna 2004, vasta numerolla 91. Upean uransa aikana Edler on pelannut Canucksin paidassa 925 runkosarjaottelua, tehopistein 99+310=409.

Edler on nyt ensimmäistä kertaa urallaan vailla sopimusta. Tähän kauteen päättynyt sopimus oli kaksivuotinen, arvoltaan 12 miljoonaa dollaria. Puolustajan agentti Mark Stowe kertoi, ettei jatkosopimusta Canucksin kanssa aiota kirjoittaa. Nyt on viimeinen aika hakea uusia tuulia urallaan, sillä ikää puolustajalla on jo 35-vuotta.

-Alex on päättänyt hakea uutta sopimusta vapaana pelaajana, sen sijaan, että allekirjoittaisi jatkosopimuksen Canucksin kanssa. Hän testaa markkinoita melko pian, kommentoi Stowe.

-Hän on ollut Canucksin organisaatiossa 15 vuotta, ja pelannut yli 925 peliä. Nyt on ehkä viimeinen mahdollisuus kokeilla vapaita markkinoita, koska hän on nyt vanhempi, sanoi Stowe.

Päätökselle on ihan perustellut syyt. Edler ei ole 15-vuotisen uran aikana voittanut kertaakaan Stanley Cupia, joka on varmasti puolustajan mielessä. Maajoukkueessa mitaleita on kuitenkin kertynyt kahden MM-kultamitalin ja yhden Olympiahopean muodossa.

Lähde Sportsnet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL