Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Nashville Predatorsin lupaus kertoi homoudestaan – “olen ylpeä, kun voin julkisesti kertoa olevani homo”

Pridejuhla.
AOP

NHL-organisaatio Nashville Predatorsin kesän 2020 NHL:n varaustilaisuuden kolmoskierroksen varaus Luke Prokop kertoi sosiaalisessa mediassa homoudestaan.

– Tänään olen ylpeä, kun voin julkisesti kertoa olevani homo, kirjoitti Prokop Instagram-tilillään.

– Nuorena minä unelmoin olevani NHL-pelaaja ja uskon, että aitouteni mahdollistaa sen, että saan parhaan oman itseni kentälle mahdollistamaan unelmieni täyttymistä.

Prokop on 19-vuotias puolustaja, joka on kotoisin Edmontonista. 194 senttinen oikealta laukova pelaaja edustaa WHL:ssä Calgary Hitmenia ja on pelannut joukkueen riveissä reilun kolmen kauden ajan. Prokop on iskenyt WHL-urallaan 150 otteluun 41 tehopistettä.

Puolustajalla on tällä hetkellä tulokassopimus voimassa Predatorsin kanssa ja se ulottuu aina kevääseen 2023 asti.

NHL:n komissaari Gary Bettman oli ylpeä sarjan tiedotteessa Prokopin ulostulosta.

– Koko NHL:n puolesta olemme ylpeitä Luken tämän päiväisestä tiedotuksesta. Haluan kiittää häntä tämän tiedon julkaisemisesta ja siitä, että hän niin rohkea, kertoi Bettman.

Prokop on ensimmäinen NHL:n varattu pelaaja, joka on sopimuksensa aikana tullut homoutensa kanssa julkisuuteen.

Amerikkalaisen jalkapallon puolella NFL:ssä pelaavan Las Vegas Raidersin puolustuksen linjamies Carl Nassib tuli homoutensa kanssa julkisuuteen kesäkuussa ja oli ensimmäisen sarjassa pelannut pelaaja, joka tuli julkisuuteen seksuaalisen suuntautumisen kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut