Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

KalPassa esiintynyt hyökkääjä siirtyy DEL-liigaan

Jeremy Bracco esiintyi Toronto Marliesin riveissä kolmen kauden ajan.
AOP

Liigaan viime kaudeksi KalPan riveihin siirtynyt yhdysvaltalaishyökkääjä Jeremy Bracco jatkaa uraansa Saksan DEL-liigassa Krefeld Pinguinen riveissä. Bracco teki joukkueen kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

Freeportin kaupungista New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva oikealta laukova laitahyökkääjä on Toronto Maple Leafsin kakkoskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. NHL-pelejä Braccolle ei kertynyt, vaikka parhaimmillaan Toronto Marliesin riveissä pelasikin yli piste per peli tahdilla.

Viime kausi KalPassa oli ensimmäinen 24-vuotiaalle hyökkääjälle Euroopassa, joka on voittanut niin Memorial Cupin, AHL:n mestaruuden kuin U18 ja U20 MM-kullat Yhdysvaltain maajoukkueessa. KalPassa Bracco iski 24 otteluun kaksi maalia ja yhteensä 17 tehopistettä. Pudotuspeleissä neljään otteluun hyökkääjä syötti kaksi maalia.

Krefeld Pinguinella ovat kaksi edellistä kautta olleet äärimmäisen vaikeita DEL-liigassa. Viime kaudella joukkue voitti ainoastaan viisi peliä ja toissakaudella 15 kamppailua. Pudotuspeleissä Pinguine on pelannut viimeksi kaudella 2014-15, kun joukkue tippui säälipudotuspeleissä pois. DEL-liigan mestaruutta joukkue on juhlinut keväällä 2003.

Joukkueesta löytyy suomalaisille tuttuja pelaajia etenkin puolustuksesta, jossa pelaa Helsingin Jokereissa KHL:ää pelanneet Arturs Kulda ja Jesper Jensen, sekä SKA Pietarin riveissä hirveitä tehoja takonut ruotsalainen Patrik Hersley.

Krefeld Pinguine kohtaa Helsingin Jokerit harjoitusottelussa elokuun 12. päivä Imatralla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut