Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montreal Canadiensin kapteenille pitkä huili – jopa ura vaarassa

Shea Weber on kärsinyt pitkään jalkavammasta.
AOP

Montreal Canadiensin kapteeni Shea Weber on toimittaja Renaud Lavoien mukaan poissa peleistä mahdollisesti koko ensi kauden tai jopa pidempään.

Weber on kärsinyt viimeisien kausien aikana erilaisista jalkavammoista ja hänen vasen jalkansa on operoitu maaliskuussa 2018. Vasemmassa jalassa ja nilkan seudulla on erilaisia ongelmia, jotka ovat haitanneet uraa merkittävästi. Helmikuussa 2020 tuli ilmoitus, että Weberin kausi tai jopa ura olisi ohi, mutta puolustaja palasi kokoonpanoon käytännössä heti ilmoituksen jälkeen kaikkien suureksi yllätykseksi.

Lisäksi Weberin oikeaan polveen on tehty leikkaus heinäkuussa 2018. Kesän pudotuspelit puolustaja pelasi murtuneella peukalolla.

Canadiens on Lavoien mukaan jättämässä Weberin suojaamatta Seattle Krakenin laajennusvaraukseen, sillä hänen pelikuntonsa tulevaisuudessa on epäselvä. Samalla joukkue saa suojattua Ben Chiarotin, Joel Edmundsonin ja Jeff Petryn, joten Kraken ei pääse viemään yhtään merkittävää pelaajaa pois joukkueen kokoonpanosta jos ei sitten välttämättä halua Weberiä ottaa nimellisesti kokoonpanoonsa.

Weberin jättisopimusta on vielä viisi vuotta jäljellä ja sopimuksen keskiarvopalkka on 7,857 miljoonaa dollaria kaudessa.

Odotettua on, että Weber siirtyy LTIR-listalle, joten palkka vapautuu joukkueen käyttöön tulevaksi kaudeksi. Tämä helpottaa GM Marc Bergevinin työtä tehdä esimerkiksi jatkosopimusta Joel Armian tai Philip Danaultin kanssa.

Bergevin voi halutessaan iskeä kiinni NHL:n kuumimpaan vapaaseen puolustajaan, kun Dougie Hamilton vapautuu markkinoille parin viikon päästä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL