Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Brandon Carlolle jatkosopimus – kuusi vuotta edulliseen hintaan

Brandon Carlo on tärkeä osa Bruinsin puolustusta.
AOP

Boston Bruinsin tähtipuolustaja Brandon Carlo sai muhkean kuuden vuoden jatkosopimuksen, jonka arvo yhtä kautta kohden on vain 4,1 miljoonaa yhdysvaltain dollaria, eli sopimuksen kokonaisarvo on 24,6 miljoonaa dollaria.

Carlon sopimuksessa on yhdelle kaudelle miljoonan dollarin allekirjoitusbonus ja sopimuksen kolmas, neljäs ja viides vuosi on peruspalkaltaan arvokkaimmat. Carlolla ei ole siirron estäviä pykäliä kahdella ensimmäisellä kaudella, mutta kausilla 2023-25 Carlo saa nimetä kymmenen joukkuetta, joihin häntä ei voi kaupata. Kaudella 2025-26 Carlo kertoo kahdeksan joukkueen listan ja viimeisellä sopimuskaudellaan kolmen joukkueen listan.

Yhdysvaltalainen Carlo on kotoisin Colorado Springsin kaupungista. Puolustaja laukoo oikealta puolelta ja on isokokoinen puolustava puolustaja, jonka Bruins varasi kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Junioriuransa Carlo pelasi WHL:ää Tri-City Americansin riveissä yhdessä suomalaispuolustaja Juuso Välimäen kanssa.

Uransa viidellä ensimmäisellä kaudella NHL:ssä puolustaja on pelannut 324 ottelua ja iskenyt näihin 55 tehopistettä. Pudotuspelejä Carlolla on taskussa 45 kappaletta ja näissä on syntynyt viisi pistettä.

Viime kaudella Carlo pelasi 27 ottelua ja iski neljä tehopistettä. Peliajoissa mitattuna puolustaja kirjasi joukkueen yhdeksänneksi kovimmat minuutit pelaten keskimäärin 18.43 minuuttia ottelua kohden. Toissa kaudella Carlo nautti yli 20 minuutin peliajasta.

Carlon sopimuksen myötä Bruinsilla on ensi kaudeksi puolustuksen kolme tärkeintä nimeä sopimuksissa, kun myös Charlie McAvoylla ja Matt Grzelcykillä on voimassaolevat sopimukset. McAvoy on ensi kesänä RFA-statuksella liikkeellä ja hänen 4,9 miljoonan dollarin sopimukseen tulee aimo korotus tulevaisuuteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL