Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Anaheim Ducks teki jatkosopimuksia syvyyspelaajien kanssa

Sam Carrick sai NHL-pelejä vyölleen viime kaudella.
AOP

NHL-seura Anaheim Ducks tiedotti tehneensä kolme uutta jatkosopimusta. Vuoden mittaiset ja arvoltaan 750 tuhannen dollarin jatkosopimukset sai hyökkääjät Sam Carrick sekä Vinni Lettieri, ja puolustaja Trevor Carrick.

Carrickin veljeksistä 29-vuotias hyökkääjä Sam on Toronto Maple Leafsin varaus viidenneltä kierrokselta kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Oikealta laukovalla keskushyökkääjällä on 47 NHL-peliä vyöllään sekä Leafsista, että Ducksista ja näihin on syntynyt tehot 4+7. AHL:n puolella Carrick on ollut lähes piste per peli pelaaja San Diego Gullsin riveissä kolme viime kautta.

Carrickin veljeksistä 27-vuotias puolustaja Trevor on Carolina Hurricanesin neljännen kierroksen varaus kesältä 2012. Vasemmalta laukova puolustaja on urallaan pelannut seitsemän ottelua NHL:ssä Hurricanesin ja San Jose Sharksin riveissä, josta pelaaja siirtyi Ducksiin viime tammikuussa vaihdossa Jack Kopackaan. AHL:ssä Trevor iski viime kaudella Gullsin riveissä 39 otteluun tehot 1+11 ja kolmeen pudotuspeliotteluun yhden maalin.

Lettieri on 26-vuotias oikealta laukova varaamaton hyökkääjä, joka on kotoisin Excelsiorin kaupungista, Minnesotan osavaltiosta Yhdysvalloista. Lettieri kävi Minnesotan yliopiston ja teki sieltä ensimmäisen ammattilaissopimuksen New York Rangersin riveihin ja pelasi joukkueessa kahden kauden ajan edustaen pääasiallisesti AHL-joukkue Hartford Wolf Packia. NHL-uralla Lettierille on kertynyt 51 ottelua ja näissä on syntynyt tehot 2+6. Menneellä kaudella AHL:ssä Gullsin riveissä Lettieri iski 22 peliin tehot 14+12.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL