Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KooKoossa säväyttänyt hyökkääjä palaa KHL:n

Christian Thomas pelasi KooKoossa 32 peliä.
AOP - Vesa Pöppönen

Liiga-seura KooKoota viime kaudella edustanut kanadalaishyökkääjä Christian Thomas palaa KHL:n. Thomas on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Barys Nur-Sultanin kanssa.

Thomasilla on kokemusta NHL:stä 27 pelin edestä. Hyökkääjä on edustanut urallaan Montreal Canadiensia ja Arizona Coyotesia. Näissä peleissä on syntynyt tehot 1+2. Hyökkääjä on New York Rangersin kakkoskierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta.

Torontosta kotoisin oleva oikealta laukova laitahyökkääjä pelasi KooKoon paidassa viime kaudella 32 ottelua ja iski näihin 23 tehopistettä. Thomas saapui Eurooppaan kaudeksi 2018-19, kun hyökkääjä siirtyi SHL:n Rögle BK:n riveihin. Siellä kanadalainen viihtyi vain 11 peliä ennen siirtoa KHL:n Traktor Tsheljabinskiin, jossa 35 runkosarjaotteluun syntyi 19 tehopistettä ja neljässä pudotuspelissä yksi maali.

Thomas jatkoi kaudella 2019-20 Traktorin riveissä, mutta joukkue sukelsi pahemman kerran, joten siirtojen takarajalla Thomas siirtyi NLA:han SC Bernin riveihin. Bernissä tilille kertyi vain yksi peli korona-pandemian pysäyttämällä kaudella.

Viime kaudella Thomas aloitti pelit vasta vuodenvaihteen jälkeen, kun 7. tammikuuta hyökkääjä kirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen Liigaan.

Barysissa on muutamia mielenkiintoisia pelaajia, sillä kanadalaishyökkääjät Matt Frattin, Cody Kunyk ja Curtis Valk edustavat joukkuetta. Puolustuksesta löytyy kokenut kanadalaispuolustaja Darren Dietz ja koeajalla oleva Elijah Vilio.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL