Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Säkenöivä ruotsalaishyökkääjä siirtyy SHL:stä Spartak Moskovaan

Emil Pettersson on pelannut Ruotsin maajoukkueessa.
AOP

KHL-seura Spartak Moskova on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen ruotsalaissentteri Emil Petterssonin kanssa.

27-vuotias keskushyökkääjä on edustanut kaksi edellistä kautta Växjö Lakersia SHL:ssä ja viime kausi päättyi SHL:n mestaruuteen.

Sundsvallista kotoisin oleva hyökkääjä on Arizona Coyotesin kuudennen kierroksen NHL-varaus kesän 2013 varaustilaisuudesta. Pettersson kävi pohjois-amerikassa pelaamassa kahden kauden ajan Milwaukee Admiralsin ja Tucson Roadrunnersin riveissä. Pelejä hyökkääjälle kertyi yhteensä 133 kappaletta ja näissä syntyi yhteensä 84 tehopistettä.

SHL:ssä Pettersson on edustanut Lakersin lisäksi Modo Hockeyta ja Skellefteåta. Viime kaudella Lakersin ykkössentteri oli koko SHL:n pistepörssin neljäs iskettyään 52 otteluun tehot 22+26. Pistepörssin voitti slovakialaishyökkääjä Marek Hrivik, joka edusti Leksands IF:ää. Hrivik iski 44 otteluun 51 tehopistettä. Hrivik pelaa ensi kaudella myös KHL:ssä Torpedo Nizny Novgorodin riveissä, joka hankki myös SHL:n pistepörssissä toiseksi tulleen ruotsalaishyökkääjä Daniel Zaarin.

Spartakin riveissä Pettersson pääsee puhumaan äidinkieltään, sillä joukkueen maalilla pelaa Oskar Dansk ja puolustuksesta löytyy NHL-kokemusta omaava Tim Heed. Pettersson tulee olemaan joukkueen kakkossentteri heti suomalaishyökkääjä Jori Lehterän jälkeen, joka kirjoitti vastikään vuoden jatkosopimuksen Spartakin kanssa.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL