Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n merkittävät päivät heinäkuulle ovat nyt tiedossa

NHL-kausi päättyi Stamkosin nostamaan Stanley Cupiin.
AOP

Jääkiekkoliiga NHL:n kausi päättyi Tampa Bay Lightningin mestaruusjuhliin. 56 ottelun runkosarja ja pudotuspelit ovat takanapäin, joten on aika sopimusneuvottelujen, varaustilaisuuksien ja sopimusten ulosostojen.

NHL:ssä sopimusten ulosostoikkuna aukeaa 48 tuntia pelien päättymisen jälkeen, eli lauantai-aamuna Suomen aikaa voi joukkueet alkaa ostamaan huonoja sopimuksiaan ulos. Ensimmäinen mielenkiintoinen pelaaja on New York Rangersin Anthony DeAngelo. DeAngelo oli talvella erilaisissa kohuissa muun muassa rasismista ja Twitter-sekoiluista. Ostetaanko DeAngelon sopimus heti lauantaina ulos vai yrittääkö Rangers vielä kaupata ongelmapelaajaansa?

17. heinäkuuta NHL-joukkueiden Vegas Golden Knightsia lukuunottamatta tulee ilmoittaa suojauslistansa tulevaan laajennusvaraustilaisuuteen, jossa Seattle Kraken poimii 30’stä joukkueesta pelaajan itselleen. Joukkueiden on suojattava joko seitsemän hyökkääjää ja kolme puolustajaa sekä maalivahti, tai kahdeksan kenttäpelaajaa sekä maalivahti.

Sunnuntaina 18. heinäkuuta listat ovat julkisia ja itse laajennusvaraus on 21.7. NHL-seurat tekevät varmasti erilaisia kauppoja ennen laajennusvaraustilaisuutta, jotta saavat haluamansa pelaajat suojauksen alle.

NHL:n vuotuinen varaustilaisuus järjestetään 23-24. heinäkuuta jo toisena vuotena putkeen virtuaalisena. NHL-joukkueet varaavat lupaavia junioreita riveihinsä niin, että perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa hoidetaan ensimmäinen kierros ja lauantaina loput kuusi varauskierrosta. NHL:n varataan tänä vuonna yhteensä 223 pelaajaa, sillä Arizona Coyotesilla ei ole ykköskierroksen varausoikeutta.

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat käynnistyvät heti varaustilaisuuden jälkeen heinäkuun 28. päivä.

NHL:n runkosarja kaudelle 2021-22 alkaa todennäköisesti lokakuun toisella viikolla. Otteluohjelma julkaistaan todennäköisesti ennen vapaiden markkinoiden alkua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL