Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jets kiinnitti Toninaton sopimukseen

Dominic Toninato edusti urallaan myös Colorado Avalanchea.
AOP

NHL:ssä Winnipeg Jets on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Dominic Toninaton kanssa. Toninato tienaa keskimäärin 750 tuhatta dollaria kaudessa pelatessaan NHL:n puolella. Ensi kaudella AHL-palkka on 400 tuhatta dollaria, mutta kaudella 2022-23 sopimus on yksisuuntainen, eli pelaaja saa 750 tuhatta dollaria pelasi hän missä tahansa.

27-vuotias hyökkääjä on Toronto Maple Leafsin viidennen kierroksen varaus kesän 2012 varaustilaisuudesta. Duluthista, Minnesotasta kotoisin oleva hyökkääjä on urallaan edustanut kolmea eri NHL-seuraa pelaamatta peliäkään Leafsin riveissä.

Toninato ei ikinä saanut Leafsilta tulokassopimusta, joten hän oli vapaa tekemään sopimuksen mihin tahansa joukkueeseen. Lopulta Colorado Avalanche teki pelaajan kanssa tulokassopimuksen 16. elokuuta 2017. Kesäkuun 29. päivä 2019 Avalanche kauppasi hyökkääjän Florida Panthersiin vaihdossa Jacob MacDonaldin oikeuksiin, joka pelasi menneellä kaudella 33 peliä NHL:n runkosarjaa Avalanchen takalinjoilla iskien yhdeksän tehopistettä.

Lokakuussa 2020 Toninato teki vapaana pelaajana sopimuksen Jetsin kanssa.

Menneellä kaudella hyökkääjä pelasi vain kaksi ottelua runkosarjaa Jetsin paidassa ja saalisti yhden syöttöpisteen. AHL:ssä pelejä kertyi Manitoba Moosen riveissä kolme kappaletta ja näissä syntyi yhteensä kolme maalia. Pudotuspeleissä Toninato pelasi Jetsin paidassa kolme ottelua ja iski yhden maalin.

NHL-uransa aikana hyökkääjä on pelannut 87 runkosarjaottelua ja tehnyt yhteensä 15 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL