Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine kommentoi kesäharjoitteluaan ja uransa jatkoa: ”Mahdollisen sopimuksen pituudesta on mielipide”

Laine haluaisi jatkaa Blue Jacketsissä
AOP

MTV:n toimitus tapasi NHL-tähti Patrik Laineen Pirkkalan Golf kentällä. Viime kausi oli pettymys sekä Laineelle itselleen että koko Columbus Blue Jacketsin organisaatiolle. Joukkue jäi kauas pudotuspelipaikasta:

– Kausi oli kaikin puolin pettymys, eikä siitä kannata pitää mitään mielessä, Laine kommentoi MTV uutisten haastattelussa.

Vaikka pelit eivät sujuneet toivotulla tavalla, olisi Laine halukas jatkamaan Columbuksessa:

– Columbuksella on oikeuteni ja haluaisin siellä jatkaa. Mahdollisen sopimuksen pituudesta on mielipide, mutta en kerro siitä enempää. Jatko Blue Jacketsissa on ykkösvaihtoehto.

Ensi kaudelle Laine hakee parempaa virettä kovalla treenillä yhdessä Aleksander ”Sasha” Barkovin kanssa. Barkov tunnetaan voimakkaana hyökkääjänä, jolta ei harjoitusmotivaatiota puutu.

– Sashan kanssa on treenattu Tampereen alueella. Sashalla on ohjelma, jonka mukaan tehdään.

Laineella ei ole mielessään yksittäistä asiaa jota tulisi kehittää, vaan hyökkääjä pyrkii harjoittelemaan monipuolisesti ja kehittymään joka osa-alueella. Jääharjoituksiin mies aikoo palata mahdollisesti kuun lopulla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL