Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nämä ovat tulevien NHL-supertulokkaiden suosikkipelaajat – ”Hän on erittäin hyvä hyökkäyssuuntaan ja ylivoimalla”

Hedman on tulevan tähtipelaajan suosikki
AOP

NHL.com kysyi tulevan varaustilaisuuden oletetuilta kärkinimiltä heidän suosikkipelaajiaan taalaliigassa. Kykyjenetsijöiden papereissa ykkösvaraukseksi uumoiltu kanadalainen puolustaja Owen Power nimesi suosikkipelaajakseen Victor Hedmanin:

– Hän osaa erinomaisesti viedä tilan pois vastustajalta ja tappaa hyökkäyksiä. Tämä on taito jota olen yrittänyt omaksua omaan peliini. Ja luonnollisesti hän on myös erittäin hyvä hyökkäyssuuntaan ja ylivoimalla.

Hedman pelaa parhaillaan pudotuspelien finaaleissa Tampa Bay Lightingin paidassa. Puolustaja on voittanut muun muassa pudotuspelien arvokkaimman pelaajan tittelin Conn Smythe Trophyn kaudella 2019-2020 sekä parhaan puolustajan palkinnon Norris Trophyn kaudella 2017-2018.

Pohjoisamerikan ulkopuolelta tulevista pelaajista korkeimmalle sijoitettu ruotsalaishyökkääjä William Eklund nimeää suosikkipelaajakseen New York Islandersin Mathew Barzalin:

”Hänen peliään on uskomattoman hieno katsoa. Tykkään seurata hänen taidokasta liikkummistaan kulmissa ja pienissä tiloissa. Hän on erittäin nopealiikkeinen ja löytää ketjukaverinsa erinomaisilla syötöillä”.

NHL:n vuotuisen varaustilaisuuden ensimmäinen kierros järjestetään 23. heinäkuuta ja 2.-7. kierrokset 24. heinäkuuta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL